Futbol Base

27.04.2009 14:04

Tres títols més al planter

Tres equips més del planter blaugrana van guanyar la Lliga aquest cap de setmana. L’Infantil A, l’Aleví A i l’Infantil-Aleví femení succeeixen el Cadet B, el Juvenil B, el Juvenil A, l’Infantil B i el Juvenil-Cadet femení, ja campions.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Unió FCB Jabac i Terrassa, 1 – FC Barcelona A, 6
A falta de tres jornades pel final de la Lliga, el Barça segueix amb pas ferm cap al títol. Els nois de Víctor Sánchez van guanyar amb solvència un Jabac que es va quedar amb deu als vint minuts de partit. Abans, però, Ernesto ja havia avançat als blaugranes. Tot i comptar amb un jugador més, al Barça li va costar superar el rival i Unzué va evitar l’empat en salvar un u contra u. Ja en la segona meitat, el FC Barcelona va sortir amb més força i les dianes d’Etock (2), Deulofeu, Pau i Marc Vilajosana van sentenciar. A vint minuts pel final, Chapi va signar el gol de l’honor dels locals.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 7 – CE Escola F. Tàrrega, 1
La pluja que diumenge va caure sobre la Ciutat Esportiva Joan Gamper va donar pas a un sol radiant sota el que els nois de Francesc Sánchez van tornar a golejar. Malgrat que el rival es va avançar primer amb un xut llunyà, el Barça es va reposar al cop inicial. Els blaugranes van marxar 3-1 al descans i en la represa, quatre dianes més van fer possible el 7-1 final. Pol Roigé, Brian de falta, Pol Calvet des dels onze metres, Alberto, Carlos, Cristian i Eugeni van ser els autors dels gols blaugranes.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 9 – Gimnàstic de Tarragona, 0
QM3D9705.jpgUn gran triomf va fer possible que l’Infantil A del Barça celebrés el títol de Lliga. Els d’Andrés Carrasco van guanyar el Nàstic i van sumar la vint-i-setena victòria de la temporada. Pol Garcia (2), Héctor Bellerín (2), Keita (3), Jon Toral i Sandro van ser els golejadors. El nivell futbolístic del partit va arribar en alguns moments del primer temps a l’excel.lència, les jugades colectives dels nois de l’Infantil A van fer gaudir als espectadors d’un espectacle gairabé insuperable.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 4 – UE Lleida, 0
QM3D9956.jpgEls de Sergi Milà es van proclamar campions a tres jornades pel final de la competició regular. Álex, Cano (2) i Alexis Meva van ser els autors dels gols blaugranes en un matx controlat de principi a fi pel Barça. El lleida, tot i el resultat, es va mostrar com un equip sólid i competitiu que amb el seu esforç va evitar una golejada més àmplia dels nois blaugranes.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Escola Valls FC, 0 – FC Barcelona B, 0
La igualtat damunt el terreny de joc va impedir a algun dels dos equips emportar-se els tres punts. A la superioritat inicial dels nois de Jordi Font, li va seguir l’equilibri abans del descans. I en la represa, el joc més directe del Lleida va posar en problemes un Barça que a les acaballes del matx va poder marcar el gol de la victòria.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
CE Lliçà d’Amunt, 0 – FC Barcelona A, 6
Triomf contundent de l’equip dirigit per Xavier Ferrando. Oriol va avançar al Barça en aprofitar el rebuig d’un córner. El mateix protagonista signaria minuts després la segona diana blaugrana. Ignasi va convertir el 0-3 abans del descans i en la represa, tres gols més, obres de Guillem (2) i Ibo, van arrodonir la golejada del FC Barcelona.

FC Barcelona B, 0 – CE Mercantil, 2 (suspès)
La pluja, gairebé pedregada, i el vent van provocar la suspensió d’un partit que els nois de Xavier Franquesa perdien als 12 minuts per 0-2. Malgrat el resultat, el Barça va dominar i només l’efectivitat del Mercantil va permetre al rival avançar-se al marcador.

PREBENJAMÍ
FC Barcelona, 5 – Unificació Llefià CF, 5
Amb un 3-0 favorable, els nois de Jordi Puig van marxar a vestidors. I és que en el primer temps, Guille Amor, Iván Torreblanca i Miguel van avançar als blaugranes al marcador. Però en la represa, el Llefià va començar a retallar diferències i els gols d’Adrià Altimira i Joan Castells no van ser suficients per aconseguir els tres punts, ja que al tram final del matx el rival va signar la igualada.
Les noies de Ventura, campiones
LLIGA NACIONAL FEMENÍ
Lleida, 1 – FC Barcelona B, 1
L’equip dirigit per Joaquim Querol va empatar a domicili en un partit en el que van merèixer molt més. Als quatre minuts de joc, el Lleida es va avançar en aprofitar una errada defensiva de les blaugranes. A la segona meitat, el domini del Barça va trobar la seva recompensa amb la diana signada per Laura Carriba. I quan més perill creaven les blaugranes, la portera del FC Barcelona es va luxar el colze. Una lesió que va obligar a Querol a col•locar sota pals una jugadora de camp, donat que ja havia efectuat tots els canvis. Un fet que va tallar les ales a les visitants, que es van haver de conformar amb l’empat.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC Barcelona, 0 – FC Levante Las Planas, 0 (suspès)
La pluja va obligar a suspendre el penúltim partit de lliga del Juvenil-Cadet femení del Barça. Les noies dirigides per Carlos Tregón, ja campiones de Lliga des d’abans de Setmana Santa, només van poder disputar 15 minuts de partit.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
CF Badalona, 1– FC Barcelona, 5
Victòria i títol de Lliga. L’equip dirigit per Jordi Ventura es va proclamar campió a una jornada pel final de la competició regular gràcies a un triomf contra el segon classificat. En un matx intens, el FC Barcelona només va patir pels tres punts amb l’1-2 com a conseqüència d’un penal. Però amb el tercer gol blaugrana, el Barça va respirar i dues dianes més li van donar el triomf final. Marta Garriga, Maria (3) i Judith Mas, amb un gol olímpic de córner, van ser les protagonistes de la golejada visitant.