F.Base-Barça Atlètic

26.04.2009 20:27

Abonats a l'empat (1-1)

Els de Luis Enrique no han pogut endur-se els tres punts del camp de l’Oriola i s’han hagut de conformar amb l’empat. Tot i el bon joc dels blaugranes i haver-se avançat el Barça Atlètic finalment no ha trobat el camí de la victòria.

A l’inici de la primera meitat no hi ha hagut un dominador clar sobre el terreny de joc. Després d’un primer avís de l’Oriola que Oier ha resolt sense dificultats, l’atac culer ha començat a agafar presència a l’àrea rival.

Pedro, ha pogut avançar el Barça per partida doble. Primer, amb un potent i ajustat xut des de la frontal de l’àrea que ha sortit fregant a la dreta de la porteria rival. Després, amb un altre tir, aquest cop des de dins de l’àrea, el davanter del filial blaugrana ha obligat el porter Ricardo a refusar amb els punys.

Més possessió

Arran d’aquestes dues jugades gairebé consecutives, l’equip català ha anat trobant el seu lloc en el terreny de joc i ha anat tenint més possessió de la pilota. Sense estrenar el marcador, el Barça ha marxat al descans en un intens i igualat primer temps en què l’Oriola ha intentat sorprendre els catalans amb jugades de contraatac que no han trobat el camí de la porteria blaugrana.

Gol de mestre

En els primers minuts de la represa, la igualtat ha continuat present sobre el terreny de joc fins que Goran Maric ha aparegut per avançar els blaugranes en el minut 55. El davanter ha netejat les teranyines de l’escaire rival amb un fort i col·locat xut de falta directa des de la frontal de l’àrea.

L’alegria blaugrana ha durat poc, ja que només un minut després el col·legiat ha assenyalat penal i expulsió de Rueda. Segons l’àrbitre, el central culer ha desequilibrat en el salt el davanter exblaugrana Cirio quan aquest es disposava a rematar una pilota dins de l’àrea. El porter Oier no ha pogut aturar el llançament d’Iván Espada i l’empat a un ha pujat al marcador. Quan tot semblava decidit, el col·legiat ha assenyalat de nou un altre penal en contra dels interessos blaugrana a tres minuts del final. Aquest cop Fontàs només ha vist targeta groga, i afortunadament per al Barça, el màxim golejador de l’Oriola, Iván Espada, ha enviat a fora el llançament des dels onze metres.

Cinquè empat consecutiu

Al final, repartiment de punts entre tots dos equips. El conjunt de Luis Enrique ha sumat el seu cinquè empat consecutiu i no veu la victòria des de la jornada 31 quan va guanyar a domicili el Terrassa per 3 a 0.