Futbol Base

25.04.2009 19:16

L’Aleví A aconsegueix el sisè campionat (4-0)

El conjunt blaugrana ha guanyat el Lleida (4-0) i s’ha fet amb el títol de Lliga a tres jornades per la conclusió de la competició regular

A la segona ha anat la vençuda. L’Aleví A ja és el nou campió de la Divisió d’Honor. Després de l’empat de la jornada anterior contra l’Espanyol, que els va impedir proclamar-se campions, els de Sergi Milà han guanyat el Lleida (4-0) i han alçat el sisè títol de Lliga del futbol base blaugrana.

S’avancen ràpid

QM3D9734.jpgContra el Lleida, tretzè classificat, els blaugranes han dominat des del principi. Alexis Meva ha avisat amb diverses accions per la banda esquerra que no han aconseguit perforar la porteria rival. I dos pals d’Àlex i de Meva han precedit al primer gol blaugrana. Al minut 9, el llançament de falta de Juanma s’ha estavellat al travesser i Álex molt atent, a boca de gol, ha enganxat el refús per convertir-lo en l’1-0.

Cano sentencia

Poc després, als dos minuts, Carlos Cano ha pogut ampliar la diferència en rebre una passada llarga de Josi pel centre. Però el xut del davanter blaugrana, molt escorat a la dreta, l’ha enviat el porter del Lleida a córner. En la següent jugada, Cano ja no ha perdonat i de l’exterior de la seva bota ha arribat el segon gol del Barça.

El mateix protagonista, als 25 minuts de joc, ha signat el 3-0: l’ariet blaugrana ha marxat pel centre de dos defensors i ha definit a la perfecció. Fins el final del primer temps, Josi i Meva ho han seguit intentant, però el marcador no s’ha mogut.

Segona meitat més tranquil•la

QM3D0003.jpgEn la represa, Stephane i Joel Armengol han estat els protagonistes de les poques ocasions locals. Tots els membres de la banqueta barcelonista han saltat a la gespa del camp de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per disputar minuts. I l’ocasió més clara de la segona meitat ha arribat a deu minuts pel final quan Meva ha enviat al pal una rematada de cap en planxa.

Meva s’uneix a la festa

A set minuts pel final, la quarta i definitiva diana del matx ha arribat. I ho ha fet de les botes de qui més ho ha intentat durant els 50 minuts. Alexis Meva ha culminat una bona jugada col•lectiva i ha posat la cirereta al pastís, tancant la golejada blaugrana.

Celebració damunt la gespa

Al xiulet final, l’alegria s’ha apoderat dels integrants de la plantilla de l’Aleví A, que han començat a saltar i han convertit les ampolles d’aigua en les seves armes més preuades a l’hora de celebrar el títol. Un títol que celebren després que la temporada passada també aconseguissin el campionat com a integrants de l’Aleví B.

La piscina sobre la gespa, les cares de satisfacció del cos tècnic, i les abraçades i bromes entre els jugadors han precedit la tradicional foto de campions.
Un equip de rècord
Els de Sergi Milà no han perdut cap partit en el que va de lliga i només n’han empatat dos (Mercantil i Espanyol). Han sumat 77 punts dels 81 possibles. I en 27 jornades, han marcat 137 gols, encaixant-ne només 10.