Futbol base

25.04.2009 14:22

L’Infantil A, el cinquè campió de Lliga (9-0)

El Barça guanya per golejada (9-0) el Nàstic i amb 81 punts es proclama matemàticament campió de Lliga a falta de tres jornades per al final del campionat.

El conjunt d’Andrés Carrasco només ha necessitat tres minuts per avançar-se en el marcador amb un gol matiner. Una gran assistència de Sergi Samper ha servit en safata la pilota a Pol Garcia perquè el central l’enviés al fons de la xarxa rival. Els blaugranes tenien més gana de gol i no han donat treva al rival. La segona diana no ha trigat a arribar, i Héctor Bellerín, amb un autèntic golàs, ha enviat la pilota per sobre del porter sense que aquest hi pogués fer res.

QM3D9583.jpgEl bon joc col•lectiu de l’equip blaugrana es reflectia sobre el terreny de joc, i prova d’això han estat els dos gols de Keita, després de dues magnífiques assistències dels seus companys. A les acaballes de la primera meitat Jon Toral, primer, i Keita, després, han tancat el marcador amb un sis a zero i han deixat sentenciada la victòria i el títol de Lliga abans del descans.

No hi ha treva

Després d’un festival de gols blaugrana en el primer temps i amb l’equip rival sense abaixar els braços, el Barça no ha afluixat el ritme.

QM3D9702.jpgEn un servei de córner, el defensa Pol Garcia de nou, incorporant-se des del darrere, ha rematat de cap i ah fet pujar el setè gol al marcador. Més tard, en un altra vegada a pilota parada, Héctor Bellerín ha fet un gran xut de falta que ha foradat l’escaire de la porteria rival.

En els últims minuts del matx, l’equip blaugrana ha arribat a la porteria rival en nombroses ocasions. Però no han tingut la sort de cara fins que Sandro ha signat el novè i últim gol, que tancava una golejada que donava el títol de Lliga a l’equip d’Andrés Carrasco a tres jornades per al final del campionat.

Amb aquest títol a la butxaca, l’Infantil A és el cinquè campió de Lliga del planter blaugrana. Abans ja ho havien aconseguit el Cadet B, el Juvenil B, el Juvenil A i l’Infantil B.
Una generació d’or
L’Infantil A no ha estat campió per casualitat. Els seus números l’avalen. L’equip blaugrana ha guanyat els 27 partits jugats, amb 143 gols marcats i només 8 gols encaixats. Aquestes magnífiques dades són el resultat d’una bona feina feta pels infantils durant tota la temporada.

L’equip de l’Infantil A és un grup que jugadors que són companys de vestuari des de benjamins, i fins al dia d’avui han guanyat tots els títols de Lliga en les categories precedents. Els blaugranes s’entenen a la perfecció i això s’ha demostrat amb la consecució d’aquest nou títol.