FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

22.04.2009 14:33

4 blaugranes a l’Europeu sub-17

David Puig


Els blaugranes Dalmau, Blanchart, Sergi i Muniesa han estat convocats pel seleccionador Ginés Meléndez per a la fase final del Campionat d’Europa sub-17 que es disputarà a Magdeburg del 6 al 18 de maig.


El planter del FC Barcelona és el que aporta més jugadors, amb un total de quatre, a la convocatòria de la selecció sub-17 que participarà en el Campionat d’Europa que es disputarà a Hamburg del 6 al 18 de maig. El seleccionador Ginés Meléndez ha convocat els defenses del Juvenil B del Barça Albert Dalmau, Adrià Blanchart i Sergi Gómez, i el central del Juvenil A, Marc Muniesa. Els jugadors es concentraran a la Residencia de la Ciudad del Futbol de Las Rozas el dilluns 27 d’abril.

Debut contra Itàlia

La selecció sub-17 ha quedat enquadrada en el grup A, amb les seleccions d’Itàlia, França i Suïssa. El grup B està integrat per Alemanya, Anglaterra, Turquia i Holanda. El combinat de Meléndez debutarà el 6 de maig contra Itàlia. El 9 de maig s’enfrontarà a França i el 12 ho farà davant la selecció suïssa. Els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals.
Fotos: Arxiu
Fotos: Arxiu
Premi per a Muniesa
L’alegria per la convocatòria per a l’Europeu ajudarà Marc Muniesa a oblidar una temporada marcada per les lesions. El central esquerrà del Juvenil A s’ha passat gairebé tota la temporada en blanc a causa d’una lesió als lligaments creuats del genoll. La convocatòria significa una dosi de moral per al jugador i una mostra de la confiança que té el seleccionador en un dels jugadors amb més projecció del futbol base barcelonista.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana