Futbol Base

20.04.2009 15:15

Més alegries al planter

El títol de Lliga de L’Infantil B suposa una nova alegria per al futbol base del club. L’Aleví A es va quedar a prop de guanyar un títol que pot aconseguir dissabte que ve.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
UE Lleida, 0 – FC Barcelona A, 1
JUVENIL_A_07.jpgAmb els deures fets com a campió ja de la Divisió d’Honor Juvenil, l’equip d’Àlex Garcia es va imposar al Lleida per la mínima en un partit força igualat. En un matx intranscendent, es va arribar al descans amb l’empat a zero. En el minut 63, Sergio Maestre va aconseguir l’únic gol del partit, que va donar la victòria al Barça.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 7 – AEC Manlleu A, 0
L’equip de García Pimienta ha estat molt superior a un Manlleu que pràcticament ni s’ha acostat a l’àrea blaugrana. Sembla que ningú pugui parar el Juvenil B, i Jonathan (2), Oriol Rosell, Brian Canalejo, Espinosa, Sergi Roberto i Palau ho han demostrat amb els seus gols sobre el terreny de joc.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 4 – UD At. Gramenet, 0
Nou pas dels nois de Víctor Sánchez cap al títol de Lliga, a quatre jornades per al final de la competició. Els blaugranes van golejar la Gramenet en un matx que va tenir dues parts ben diferenciades. En el primer temps, al Barça li va costar obrir la llauna i finalment va ser Etocck qui ho va aconseguir. A la represa, però, els locals van sortir més connectats i es van dedicar a ampliar la seva renda al marcador: Etock va fer dos gols més i Ernesto va arrodonir el triomf blaugrana amb un gol de penal..

LLIGA PREFERENT CADET
Tortosa 1 - FC Barcelona B 5
CADETE_B_04.jpgTot i haver-se assegurat el títol de Lliga ja fa diverses setmanes, els nois de Fran Sánchez no afluixen. Al camp del Tortosa, el Cadet B va ser molt superior al seu rival.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Mercantil, 0 – FC Barcelona A, 5
Partit ajornat que els d’Andrés Carrasco van guanyar amb contundència entre setmana. El cansament per la disputa del MIC, però, va impedir als blaugranes practicar el gran futbol que els caracteritza. Tot i així, Cristian Valcárcel, Keita Balde (2) i Jon Toral (2) van fer possible amb els seus gols la victòria del Barça. Aquest cap de setmana l’Infantil A ha disputat un torneig amistós i no ha jugat partit de Lliga. L’enfrontament contra l’Europa es jugarà aquest dimecres.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 3 – CF Vilanova i la Geltrú, 1
18-04-09_ALEVIN_B_CAMPEON_32.jpgEl Barça es va proclamar campió de Lliga a quatre jornades per al final de la competició regular. L’equip dirigit per Albert Puig va guanyar el Vilanova en un matx controlat pels blaugranes. Kaptoum va obrir el marcador als tres minuts de joc. Sebas va fer el 2-0 abans del descans i, a la represa, Enguene va signar una diana espectacular amb una volea extraordinària. Els visitants van marcar el gol de l’honor per mediació de Genís. Finalment, victòria i títol de la Lliga Preferent Infantil.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
RCD Espanyol, 1 – FC Barcelona A, 1
Una victòria dels nois de Sergi Milà al camp de l’Espanyol, segon classificat, deixava el campionat sentenciat a favor dels blaugranes. Els blanc-i-blaus, però, van empatar ‘in-extremis’ un partit que el Barça guanyava 0-1 des del darrer minut de la primera meitat, gràcies al gol de Carlos. A la segona part, Alexis Meva va gaudir de diverses ocasions per ampliar la renda del seu equip al marcador. En canvi, van ser els locals per mediació d’Antoni els qui van empatar el matx a dos minuts per al final, i això va deixar el FC Barcelona a les portes del títol de Lliga.
Resultats dels benjamins i equips femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 5 – CD Tortosa A, 2
Una increïble segona part dels blaugranes ha estat la clau del partit. L’equip de Xavier Ferrando ha arribat al final de la primera meitat amb un avantatge mínim al marcador (2-1). Però en la represa l’equip ha sortit connectat i ha marcat 3 gols en molt poc temps. Els gols blaugrana han estat obra d’Ibou (3), Oriol Busquets i Ignasi.

RCD Espanyol, 3 – FC Barcelona B, 2
El derbi català per excel·lència entre els més menuts del futbol base de Barça i Espanyol es va saldar amb una derrota blaugrana. L’equip dirigit per Xavier Franquesa es va avançar al marcador amb un gol de Marc. Els blanc-i-blaus, però, van capgirar la situació abans del descans amb les dianes de Joan i Marc.  A la represa, a més, l’Espanyol va colpejar al FC Barcelona amb un golàs de Marco. Quan faltaven pocs minuts per al final, Miguel va culminar una jugada de Mamadou i va signar el 3-2. Ja no hi va haver temps per a més i l’empat blaugrana no va arribar.

PREBENJAMÍ
APA Poble Sec CE B, 4 – FC Barcelona, 3
Derrota de l’equip dirigit per Jordi Puig. Barça i Poble Sec van arribar al descans amb empat al marcador. En la segona meitat, però, tres minuts foscos de joc blaugrana van donar ales a un Poble Sec que va deixar el matx vist per sentència. Tot i així, el Barça no es va donar per vençut i amb la conversió de dues dianes va ficar la por al cos del rival, encara que al FC Barcelona li van faltar minuts per poder convertir en una realitat la remuntada. Els golejadors blaugrana van ser Adrià Altamira (2) i Guillermo Amor.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC Barcelona, 26 – CE Canyelles, 0
Les noies de Jordi Ventura han aconseguit la golejada més àmplia de la temporada, amb un 26 a 0. Una victòria fruit d’un gran joc col·lectiu: amb opcions per la banda, combinacions magistrals i un futbol de qualitat. En la primera meitat, el marcador ja reflectia un 14 a 0 en el marcador. Totes les jugadores de l’equip, excepte les dues porteres, han marcat gols. Les jugadores destacades del matx han estat Maria, amb 7 dianes, i Ada, amb 6.