Futbol Base

18.04.2009 12:55

L’Infantil B també és campió!

El Barça ha guanyat el Vilanova (3-1) i ha aconseguit el títol de Lliga, el quart del futbol base blaugrana.

Els gols de Kaptoum, Sebas i Enguene han permès a l’Infantil B del FC Barcelona guanyar el Vilanova (3-1) i proclamar-se campió de la Lliga Preferent per segon any consecutiu. El quart títol del futbol base blaugrana arriba de la mà d’un equip que només ha encaixat 14 gols i n’ha marcat 92. Els d’Albert Puig només han concedit dues derrotes i dos empats en 26 partits. I s’han proclamant campions a quatre jornades pel final de la competició regular.

Gol matiner

18-04-09_ALEVIN_B_CAMPEON_06.jpgEls nois dirigits per Albert Puig s’han avançat ben aviat en el marcador. El primer gol del partit ha arribat de les botes de Kaptoum als tres minuts. El davanter camerunès ha caçat dins la petita el refús del porter Manu Gómez després d’un llançament de falta lateral de Fran Álvarez. I als pocs minuts, el Vilanova s’ha acostat a l’àrea blaugrana i ha disposat d’una doble ocasió que la defensa ha avortat.

Domini blaugrana

18-04-09_ALEVIN_B_CAMPEON_07.jpgAmb Ramon Saavedra lesionat, Adama, Marc Gual i Sebas han estat els referents ofensius blaugrana, l’únic referent que hi ha hagut sobre el terreny de joc. Sebas ha efectuat un xut que ha sortit fregant l’escaire. Carlos Blanco ha rematat de cap un centre de Fran Álvarez que ha estat a punt de veure porteria. Posteriorment, Lionel Enguene ha enviat un xut al travesser. I al minut 27, Adama ha fet una gran jugada per la dreta, però Marc Gual no ha pogut culminar-la. A la jugada següent, però, Sebas ha superat el defensor en l’u contra u per l’esquerra i, amb xut creuat, ha signat el 2-0.

Enguene sentencia

18-04-09_ALEVIN_B_CAMPEON_27.jpgEn la represa, Manu Gómez, germà del porter del Juvenil A del Barça Diego Gómez, ha salvat una gran ocasió d’Enguene, quan aquest rematava a boca de canó. En la següent acció el camerunès no ha perdonat: el blaugrana ha engaltat de volea un centre d’Adama des de la dreta i ha transformat la tercera diana del matí. Àlex Corredera també ha pogut ampliar la renda del Barça als vint minuts de la represa, amb un xut llunyà que el porter del Vilanova ha hagut d’aturar en dos temps.

Els visitants, però, no han volgut marxar de la Ciutat Esportiva Joan Gamper sense marcar el gol de l’honor. Genís ha aprofitat una passada llarga pel centre per superar la sortida de Pol Serrat i fer pujar el 3-1 al marcador.
Celebració del títol
Al final del partit, i amb el campionat a la butxaca, els nois entrenats per Albert Puig s’han dirigit al cercle central per celebrar el títol de Lliga, aclamats per familiars i amics que no s’han volgut perdre el triomf dels blaugranes. Jose Ramón Alexanko i Albert Benaiges, director i coordinador del futbol base blaugrana respectivament, també hi han estat presents.