Futbol Base

11.04.2009 20:29

El filial rescata un punt contra l’Alzira (1-1)

El Barça aconsegueix rescatar un punt a casa de l’Alzira després que els valencians s’avancessin en el marcador. Amb l’empat els catalans es mantenen en la lluita per l’ascens a 2a Divisió A.

El partit contra l’Alzira no ha començat de la millor manera per als jugadors del filial. En el primer quart d’hora del partit, després de diverses ocasions per als dos equips, l’Alzira s’ha avançat amb un gol de Gerardo Masini. El davanter italoargentí ha obert el marcador després de rematar amb un potent xut una centrada des de la banda del migcampista Cristóbal.

Reacció després del gol

El gol ha fet reaccionar els catalans, que aviat han agafat l’iniciativa del joc i han recuperat el domini del centre del camp. A la mitja hora de joc, el davanter barcelonista Benja ha pogut aconseguir el gol de l’empat amb un bon remat des de la frontal, però una espectacular aturada del porter local Paco Fernández ha mantingut a 0 la porteria dels llevantins, que han marxat al descans fent valer l’1 a 0 inicial.

El Barça aconsegueix l’empat

A la represa, Luis Enrique ha volgut capgirar el resultat i ha introduït canvis en l’onze per fer guanyar verticalitat i claredat de cara a porteria a l'equip. Rueda i Jeffren han substituït Goran Maric i Oriol Romeu i el Barça s’ha llançat a l’atac per mirar d’igualar el marcador.

La intensitat ofensiva dels jugadors del Barça aviat ha donat fruits i Víctor Sánchez ha aconseguit empatar el partit a l’equador de la segona meitat, amb un gran gol de falta des de més enllà dels 30 metres.

Ensurt final

El gol del central català ha fet somiar els barcelonistes amb la remuntada. Els jugadors del Barça han assetjat els valencians al seu camp, però les contínues arribades per banda dels jugadors de Luis Enrique no s’han pogut concretar amb el gol de la victòria. A tres minuts per al final, l’Alzira ha donat un bon ensurt al filial després que Sergio Sánchez estavellés un xut al pal que ha estat a punt de significar la derrota del Barça.

Al final repartiment de punts a Alzira, un resultat que permet al Barça Atlètic seguir somiant amb l’ascens, això sí, sense permetre’s més ensopegades. Els valencians, per la seva banda, amb aquest punt diuen gairebé adéu a les opcions de salvar-se i són pràcticament nou equip de la Tercera Divisió.