FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil A

06.04.2009 17:58

Àlex García: “Formem un grup ambiciós”

www.fcbarcelona.cat


L’entrenador i els jugadors del Juvenil A blaugrana destaquen la importància d’haver guanyat la Lliga després de dos anys sense haver-ho aconseguit. Àlex García valora l’ambició de l’equip per lluitar des del primer dia per aquest títol.


Álex García, l’entrenador del Juvenil A, repassa per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat les sensacions després d’aconseguir el títol de Lliga diumenge passat. I és que des de la temporada 2005/2006 que els blaugranes no eren campions de la Divisió d’Honor Juvenil.

Finalment ja són campions. La setmana passada van disposar de la primera oportunitat per guanyar la Lliga, però aquest diumenge ja no es podia escapar.

14-03-09_WEB_JUVENIL_A_01.jpg"Era el partit perfecte. La Lliga ens ha donat el moment idoni per celebrar-ho perquè era a casa. Vam tenir la jornada anterior per celebrar-ho, no va poder ser. Després dissabte jugava el Mallorca i tampoc va poder ser. Crec que els nois es mereixien celebrar-ho aquí, davant el públic, davant la gent que ve cada diumenge a veure’ns".

Què és el que més destacaria del seu equip?

"Em quedo amb l’entusiasme i amb l’ambició que té aquest grup. A part de per guanyar, per les ganes d’aprendre, per les ganes de jugar bé i crec que ho demostren cada diumenge, si més no ho intenten. Evidentment, uns diumenges surt millor, d’altres pitjor. I això és el que els ha portat a ser campions dues jornades abans".

Com es troba després de guanyar el títol?

JUVENIL_A_03.jpg"Sobretot feliç per veure’ls a ells tan feliços. Perquè sóc qui està cada dia entrenant amb ells i veient-los, amb el fred, la pluja i totes les inclemències que hem passat aquest any… Estic molt feliç per veure’ls a ells, perquè s’ho han merescut. De les 29 jornades que portem disputades, hem estat 27 al primer lloc i una altra de primer lloc compartit, així que sento una enorme satisfacció per veure com n’estan, de feliços".

Com celebraran la consecució del campionat?

"Intentarem celebrar-ho amb un sopar conjunt amb el Juvenil B, el que passa és que no tenim marge perquè dijous marxem al torneig de Sant Sebastià. Intentarem a la tornada celebrar-ho amb més tranquil•litat. Ara que ells gaudeixin aquest triomf amb les famílies, amb la gent més estimada per ells, que són els que els porten, els que pateixen també, independentment que no juguin".
Àlex García: “Formem un grup ambiciós”
Les sensacions de la plantilla
Aquestes són algunes de les frases dels protagonistes després de la celebració del títol de Lliga un cop van guanyar el Gramenet (3-1).

David Álvarez ‘Polaco’
“Ara estem motivadíssims i anem amb una moral extra a disputar la Copa de Campions i la Copa del Rei”

Álex Bolaños
“Aquest títol ens el dediquem a nosaltres mateixos. En general tot el club ha treballat per aquest títol i en especial els jugadors.”

Ilie Sánchez
“És una consecució de tot un any de treball. És poder dir: hem fet les coses bé.”

Marc Martínez
“Dissabte va ser el meu aniversari i diumenge, el triomf de Lliga… La veritat és que ha estat un cap de setmana molt complet.”

Pere Segarra
“Hem tingut uns bons perseguidors com el Mallorca i l’Espanyol, i la veritat és que aquest títol ens l’hem guanyat a pols als entrenaments i als partits.”

Diego Gómez
“Ha estat una Lliga molt igualada. El partit clau va ser el de l’Espanyol, que va ser on definitivament vam encarrilar la Lliga.”

Adrià Carmona
“Ara a disfrutar d’això i ja pensarem en la Copa del Rei i en la Copa de Campions.”

Jonathan Dos Santos
“La veritat és que ja teníem ganes de guanyar la Lliga. L’any passat ens vam quedar a les portes; aquest any ho hem aconseguit i estem molt contents.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana