Futbol Base

06.04.2009 15:20

Del Juvenil A a l’Aleví A, tots líders

La consecució del títol del Juvenil A i l’ascens del Cadet A del segon lloc al lideratge de la seva Lliga són els fets més destacats d’una jornada que deixa els equips blaugrana líders en les set primeres categories del futbol base..

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 3 – UD At. Gramenet, 1
web01.jpgEl conjunt d’Àlex Garcia s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor Juvenil una jornada abans que finalitzi la competició. La victòria davant la Gramenet per un 3 a 1 va certificar el títol de Lliga. Marc Muniesa va obrir la llauna al minut 15 de joc. Abans d’arribar al descans, Rochina va signar el segon gol dels blaugranes. A la segona meitat, la Gramenet va retallar distàncies en una jugada aïllada. El Barça, però, ha seguit dominant i a deu minuts per al final, Anselmo ha sentenciat el partit. Jornada d’alegria i emoció a la Ciutat Esportiva.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Terrassa, 3 – FC Barcelona B, 0
Els de Garcia Pimienta no van poder amb un Terrassa que lluita per l’ascens. La de dissabte va ser la primera derrota d’aquest equip campió que volia acabar la competició invicte. El primer revés va arribar en xiular l’àrbitre un penal per unes mans involuntàries dels blaugranes. Un error defensiu col·lectiu va donar pas a la segona diana del rival. I en el tram final del matx, quan el Barça estava llançat a l’atac, el Terrassa va aprofitar una contra per sentenciar l’enfrontament.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
AEC Manlleu, 0 – FC Barcelona A, 3
cadet_b_x2x.jpgL’equip de Víctor Sánchez no ha desaprofitat la derrota de l’espanyol contra el Cornellà i ara els blaugranes són els nous líders de la categoria amb dos punts més que els blanc-i-blaus. A les acaballes de la primera part, però, Gerard ha marcat el primer gol dels nois de Víctor Sánchez. Aquesta diana ha motivat l’equip, i en la segona meitat han sortit molt explosius. Després de tres oportunitats molt clares, Ateba ha transformat el 0 a 2. Michael ha sentenciat el partit amb el 0 a 3.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 3 – CF Martorell, 0
Domini absolut dels nois de Francesc Sánchez contra el Martorell. El Cadet B segueix la seva ratxa imparable de resultats tot i haver guanyat ja la Lliga. El Martorell no ha oposat resistència a l’equip blaugrana, que ha tingut el control del partit en totes les seves fases. Mamadou, Calvet i Babunski han signat els tres gols del Barça.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
CF Damm, 0 – FC Barcelona A, 2
L’equip dirigit per Andrés Carrasco segueix invicte a la competició regular. Contra la Damm, en un camp de sorra, els blaugranes van fer un pas més cap a la consecució del títol de Lliga amb una victòria de mèrit. Al quart d’hora, Pol Ballester va salvar en l’u contra u el gol del conjunt cerveser. Però en el temps de descompte de la primera meitat, Jon Toral va marcar de cap el 0-1 a passada de Dongou. I en la segona meitat, el mateix Dongou va sentenciar en signar la diana que durant tot el matx se li havia resistit.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 3 – UE Lleida, 0
L’equip dirigit per Albert Puig es va refer de l’ensopegada a Torreforta en guanyar dissabte el Lleida en un partit controlat de principi a fi pels blaugranes. Marc Gual i Enguene van fer possible que el seu equip marxés al descans 2-0. I Enguene novament a la segona meitat es va encarregar de sentenciar el matx amb la tercera diana del Barça. La victòria deixa l’Infantil B blaugrana a tres punts del títol de Lliga i la propera jornada es pot proclamar campió.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 2– CE Mercantil, 1
ALEVIN_A_01.jpgVictòria importantíssima dels nois dirigits per Sergi Milà davant un Mercantil que mai va abaixar els braços. Ayoub va obrir la llauna al minut 6 de partit. I és que en una primera meitat força igualada, els locals van brillar per efectivitat en convertir el 2-0 abans del descans per mediació de Cano. Als 13 minuts de la represa, però, el Mercantil va retallar diferències amb el 2-1 i va empaitar els locals fins al final, que van estavellar dos xuts al pal. En la propera jornada, el Barça visitarà el camp de l’Espanyol i un nou triomf dels blaugranes seria gairebé definitiu per aconseguir el títol de campió.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
EFV Cambrils, 3 – FC Barcelona B, 1
Derrota dolorosa del Barça, que va pagar els errors defensius de la primera meitat. El Cambrils va marxar al descans amb un 2-0 favorable gràcies als dos gols aconseguits a pilota aturada. A la represa, Carles Aleñà va retallar diferències després que els blaugranes desaprofitessin dues clares ocasions en el primer temps. A més, els locals van salvar el gol de l’empat visitant mitjançant unes mans dins l’àrea davant la passivitat de l’àrbitre. I en els darrers minuts, el Barça, llançat a l’atac, va encaixar el 3-1 en una contra.
Resultats dels equips benjamins i femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
UD At. Gramenet, 1 – FC Barcelona A, 3
Triomf treballat dels nois de Xavier Ferrando. La Gramenet es va avançar al marcador en el primer tram del partit. El Barça, però, davant l’adversitat, va esgrimir la seva casta i qualitat per revertir la situació. Amb la millora del joc visitant, Oriol Busquets va aconseguir l’empat. A la represa, la igualtat va ser màxima, tot i que els blaugranes portaven més perill a la porteria rival. Però ben aviat, i en qüestió de dos minuts, Sergi Duarte signava dos gols, i va donar els tres punts al seu equip.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC Barcelona B, 0– UD Cornellà, 2
Derrota de l’equip dirigit per Xavier Franquesa, que malgrat tot no va perdre la cara del partit en cap moment. En el tram final de la primera meitat, el Cornellà, el líder, va obrir la llauna aconseguint un gol psicològic. El Barça, però, va seguir desplegant un gran joc sobre el camp. Dos pals dels blaugranes van posar l’ai al cor del rival, però a les acaballes del partit, el Cornellà va materialitzar el 0-2 sentenciant.

PREBENJAMÍ
FC Barcelona A, 2 – Infomóvil Alzamora CF, 0
En un primer temps molt igualat, on fins i tot l’Alzamora va dominar més, Guillermo Amor va avançar el seu equip al marcador amb un xut que va entrar a la porteria rival per tot l’escaire. Als 17 minuts de la represa, Adrià Altamira va signar un gol de murri: el davanter va aprofitar que el porter rival estava pendent de posar-se la bota, que se li havia sortit del peu, per sentenciar el matx. Un matx on la tècnica dels blaugranes es va imposar sobre la força i la voluntat del rival. Amb aquesta victòria, els nois de Jordi Puig es col·loquen tercers a la classificació en detriment de l’Alzamora, que fins dissabte ocupava aquesta posició.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 1 – UD Collerense, 2
Partit molt igualat que finalment s’ha decantat pels balears, que són els líders de la categoria. Les noies de Joaquim Querol han posat força i voluntat fins al final. El Collerense ha obert el marcador al minut 20 de joc en un contraatac. Romero ha empatat al minut 35 el partit, però més tard una errada defensiva ha propiciat el segon gol del Collerense.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
CF Reus Deportiu B, 0 – FC Barcelona, 15
Espectacular golejada del conjunt dirigit per Jordi Ventura. Les blaugranes no van obrir la llauna fins al minut 6 de partit, obra de Zori. Deu minuts més tard, Maria va aconseguir la segona diana de les visitants i a partir d’aquell moment, el compte golejador del Barça va augmentar per moments. Al descans es va arribar amb el 0-6 i nou dianes més en la segona meitat van tancar el gran partit de les visitants, que van desplegar un joc per bandes i de bones combinacions. Maria (5), Zori (2), Elba (2), Queralt, Ada, Judith Mas i Ferrari van ser les autores de la resta de gols.