F. Femení

05.04.2009 15:03

Ensopegada inesperada (0-3)

Després de dues setmanes en estat de gràcia i de batre l’Espanyol, el Barça ha encaixat una dura derrota per 0 a 3 a la Ciutat Esportiva davant el seu immediat perseguidor a la classificació, el Prainsa Saragossa.

Tot i el resultat, el Barça ha disposat de moltes opcions de perill, sobretot a la segona meitat, però l’equip blaugrana no ha sabut materialitzar-les en gols. Amb el 0 a 1, semblava que el Barça tenia tots els números per empatar el partit, però el Prainsa Saragossa ha aprofitat dos contraatacs aïllats per posar el definitiu 0 a 3 en el marcador.

El marcador, enganyós

El Barça no ha merescut una derrota tan àmplia. El Prainsa Saragossa ha obert la llauna al quart d’hora de partit. Tot i que a la primera meitat no han disposat de gaires ocasions, en la represa han sortit amb ganes d’emportar-se la victòria i han tingut diverses accions de gol.

Lilo ha disposat de tres opcions d’u contra u amb la portera aragonesa, però no ha tingut sort de cara a porteria. El Barça, mitjançant Maria, ha estavellat una esfèrica al pal després d’una passada de la mort de Clara. Però malgrat el domini blaugrana, el Prainsa Saragossa ha sentenciat en dos contraatacs ràpids als darrers minuts del matx i ha situat el definitiu 0 a 3 en el marcador.

FC BARCELONA, 0
PRAINSA SARAGOSSA, 3

FC Barcelona: Cristina, Laura, Marina, Sheila, Pau, Marta, Sílvia, Alícia, Lilo (Clara, min. 60), Vicky i Melani (Elba, min. 60)

Prainsa Saragossa: Pilar, Almudena, Sonia, Vichy, Julia, Clarissa, Laura, Edite (Marieta, min. 80), Ana Borges (Leticia, min. 40), Mariela (Claudia, min. 60), Maite

Gols: 0-1 (Clarissa, min. 15), 0-2 (Sheila (p.p) min. 86), 0-3 (Mariela, min. 91)