FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base - Barça Atlètic

02.04.2009 11:59

Luis Enrique: “Depenem de nosaltres”

Jaume Marcet/Roger Bogunyà


En una entrevista concedida a Barça TV i fcbarcelona.cat, Luis Enrique repassa la situació actual del Barça Atlètic i explica part del seu mètode de treball.


Després de 32 jornades disputades, el Barça Atlètic va situar-se en posicions de play-off d’ascens per primera vegada en tota la temporada. “Portem una setmana aquí, acabem de treure-hi el cap, i ara depenem de nosaltres”, afirma Luis Enrique.

El partit més important, el següent

QM3D1134.jpgPerò tot i haver assolit llocs de play-off, la temporada continua i encara queden sis partits. “El partit més important, l’únic que m’interessa, és el de dissabte a les 17.00 hores (en directe, per Barça TV). El Barça Atlètic-València Mestalla, aquest és el partit que hem de guanyar. No sé en què pensen els jugadors, però davant meu no els he sentit parlar de Segona A. No vull que es despistin”, explica.

Fer bé les coses

Per Luis Enrique la preparació dels partits consisteix en el fet que els seus futbolistes entenguin una única cosa: “L’objectiu és saber què haig de fer per jugar bé al futbol i ser superior al rival”. En aquest cas, el rival serà el València Mestalla, tretzè classificat amb 38 punts, en terra de ningú a la classificació.
Luis Enrique: “Depenem de nosaltres”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


De jugador a entrenador
El 16 de maig Luis Enrique va jugar el seu últim partit com a professional. Quatre anys més tard, l’estiu del 2008, va convertir-se en el nou tècnic del Barça Atlètic. “Al principi va ser molt estressant, perquè passes de ser un jugador, una peça del puzzle, a ser el que coordina tot aquest puzzle. El canvi costa, però és molt atractiu, molt exigent, molt intens”, confessa.
Haver estat jugador l’ajuda a l’hora de fer de tècnic. “Pretenc donar-li al jugador el que a mi m’hauria agradat rebre com a jugador, és a dir, informació i sinceritat. Intento ser el més sincer possible. Sempre miro en benefici del grup”, afirma.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana