Futbol Base

30.03.2009 18:02

El Juvenil A, virtual campió

El Juvenil A no va poder celebrar aquest cap de setmana el títol de Lliga, però ha fet un pas decisiu per assegurar-se el campionat la setmana que ve. La derrota d’un Infantil B que no va merèixer perdre a Torreforta és l’únic resultat advers.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
CE L’Hospitalet, 2 - FC Barcelona, 4
14-03-09_WEB_JUVENIL_A_07.jpgEl Barça està a tocar del títol després d’emportar-se els tres punts al camp de L’Hospitalet. A dues jornades del final el Barça es troba a sis punts del Mallorca i tot i que els dos equips empaten en el ‘goal average’ particular, els blaugranes tenen el ‘goal average’ global favorable amb una diferència de més 15 gols. Ambdós equips han arribat igualats al descans (1-1), però a la segona part el Barça ha dominat i s’ha fet amb el control del partit. Rochina ha aconseguit marcar els tres primers gols i Polaco ha sentenciat el partit amb el definitiu 2 a 4.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 4 - Damm, 0
Malgrat tenir el títol de Lliga a la butxaca a sis jornades del final, el Juvenil B no dóna treva als seus rivals. Els blaugranes van derrotar per 4 gols a 0 a la Damm en un partit que van dominar del principi fins al final. L’argentí Mauro Icardi va obrir la golejada amb un bon remat de cap. El capità Martí Riverola va ser l’encarregat de transformar el segon i tercer gol, ambdós de llançament de falta directa. Icardi va aconseguir el 4 a 0 definitiu amb un altre gol de cap.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 2 – Damm, 1
Rafa.jpgEls nois de Víctor Sánchez van sumar un nou triomf que els serveix per seguir a un punt del líder, l’Espanyol. Bacary va signar el primer gol del Barça amb un xut des de fora de l’àrea. La Damm, però, empatava el matx amb un xut amb l’esquerra de John. A set minuts per al final, i després que el seu equip hagués errat diverses ocasions, Gerard Deulofeu marcava el 2-1 i donava la victòria als locals.

LLIGA PREFERENT CADET
Prat AE, 0 – FC Barcelona B, 7
Nova victòria del Barça que no afluixa a la Lliga. Dissabte, als nois de Francesc Sánchez els van fer el tradicional passadís de campions al Municipal Sagnier, però, tot i així, els blaugranes no es van relaxar i van golejar el rival. Contra un Prat molt defensiu, als vint minuts de joc, Pol Roigé, Brian, Moussima i Pol Calvet ja havien posat el Barça per davant al marcador amb quatre gols. En la segona meitat, tres dianes més de Pol Roigé, Moussima i Eugeni van fer possible el 0-7 final.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 10 – Fundació P. Sánchez Llibre, 0
Festival de gols a la Ciutat Esportiva. Els jugadors entrenats per Andrés Carrasco van donar una lliçó de futbol en un partit dominat pels blaugranes. La primera part es tancava amb un 3-0, i no seria fins després del descans quan els culers farien una autèntica exhibició de futbol, amb un resultat de set dianes en només aquesta segona part. Una contundent victòria on els protagonistes van ser Dongou (4 gols), Mamadou (3 gols), Pau, Jon i Cristian.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
CDC Torreforta, 1 – FC Barcelona B, 0
QM3D8859.jpgSegona derrota de la temporada de l’equip dirigit per Albert Puig. En una primera meitat força igualada, el rival es va tancar al darrere i va aprofitar els contraatacs per portar el perill a la porteria blaugrana. A la represa, Alejandro va colpejar els visitants amb l’1-0. Fins al final, Enguene, Saavedra i Carlos Blanco van tenir a les seves botes el gol de l’empat, i el local Alejandro va poder ampliar l’avantatge dels tarragonins, però el marcador ja no es va moure més.

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Fundació P. Sánchez Llibre, 0 - FC Barcelona A, 4
Victòria contundent fora de casa que consolida encara més els blaugranes al capdamunt de la taula, quatre punts per sobre de l’Espanyol. En un partit amb clar domini blaugrana, el conjunt entrenat per Sergi Mila va aconseguir engaltar tres dianes durant la primera meitat. Els golejadors van ser Carles, Enric i Alexis. Després del descans, l’equip culer va afluixar una mica en atac, però no va perdre la possessió de la pilota, i a pocs minuts del final va ser Stephane qui va tancar la golejada amb un últim gol.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 2 – Baix Segrià, 0
El conjunt de Jordi Font va guanyar còmodament un partit que va tenir controlat de principi a fi. A la primera part, el domini blaugrana va ser absolut, però malgrat les oportunitats de què els culers van disposar, només un solitari gol d’Aleñà va pujar al marcador. A la represa, els blaugranes van continuar controlant la possessió de l’esfèrica, i una altre diana, aquest cop de Lluc, va sentenciar el resultat final.
Resultats dels equips benjamins i femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 10 – Blanes, 1
El conjunt dirigit per Xavier Ferrando va realitzar un gran partit contra el Blanes. Al gol inicial encaixat fruit d’una errada blaugrana, el Barça es va reposar i va remuntar. Oriol en jugada personal i Óscar gràcies a una combinació col•lectiva van capgirar el marcador. Abans del descans, Oriol rematava un córner i signava el 3-1. I a la represa, set dianes més d’Ignasi (3), Joel, Nico, Guillem i Héctor van arrodonir la golejada local.

LLIGA PREFERENT F-7 BENJAMÍ B
FUNDACIÓ PE EUROPA “A”, 1 – FC Barcelona, 3
Victòria del conjunt culer fora de casa. La primera part es va caracteritzar per un joc discret, però amb ocasions per als dos equips. Tot i això els dos conjunts van marxar al descans amb empat a zero. A la represa, cinc minuts van ser suficients perquè Marc Samper primer, i Mamadou després obrissin el marcador per als blaugranes. El rival, que intentava crear perill, va acceptar la derrota quan de nou Mamadou sentenciava el matx amb l’últim gol.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
Don Bosco 0- 10 FC Barcelona
Un altre cop el prebenjamí del Barça va a tornar a guanyar amb gran autoritat, i es va imposar al Don Bosco per 0 a 10. Els jugadors de Jordi Puig van fer un bon partit que va quedar decidit des dels primers minuts. Adrià i Julián van aconseguir els seus particulars hat-tricks, mentre que Iván, Guille i Víctor van apuntar-se un gol cadascú. La mala sort dels locals va fer que, a més, encaixessin un gol en pròpia porta.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
Sporting At. Ciutat de Palma, 4 - FC Barcelona, 2
Derrota de les noies de Joaquim Carol al camp de l’onzè classificat. A la primera part, el conjunt blaugrana no es va trobar còmode en cap moment del partit i no va saber com plantar cara al rival. Tot i la superioritat mallorquina, les culers van intentar reaccionar durant el segon temps. Ho van aconseguir marcant dos gols, Lorena primer i Leila després, van foradar la porteria rival aconseguint una renda encara insuficient per endur-se el matx.

LLIGA INFANTIL ALEVÍ F-7
FC. Barcelona, 14 – FC Levante las Planas B, 0
Victòria aclaparadora de les noies de Jordi Ventura contra el cuer. L’equip barcelonista no va donar opció al rival en un partit que només va tenir color blaugrana. A la primera part ja van demostrar la seva superioritat, i jugant un bon futbol van aconseguir anar al descans amb un sis a zero a favor. A la represa, les jugadores culers no van abaixar el ritme i el perill no va desaparèixer de la porteria rival. Gràcies al joc atractiu de l’equip i a les reeixides combinacions de pilota, les blaugranes van tancar el marcador final amb vuit dianes més. De la pluja de gols en va destacar un per sobre dels altres, un gol olímpic firmat per Judith Mas, que amb una magnífica actuació, va marcar dues dianes més. Les altres golejadores del partit van ser Anna (3 gols), Ada (3 gols), Queralt (2gols), Ferrari, Elba i Laia.