F. Base - Barça Atlètic

28.03.2009 18:25

Poc premi per a un filial ambiciós (1-1)

A set partits del play-off, el Barça Atlètic ha repetit el marcador de la primera volta davant el Gavà (1-1). Keko i Nolito han estat els golejadors d’un matx ple d’ocasions.

Els dos únics gols del partit han arribat a la represa, però n’haurien pogut ser molts més. La bona organització defensiva de l’equip local ha impedit que els homes de Luis Enrique tornessin a sumar de tres en tres.

Bones oportunitats sense èxit

QM3D3390.jpgLa sòlida defensa del Gavà, un equip que en set partits a casa només ha encaixat un gol, ha impedit que el Barça Atlètic no marqués cap gol en el primer temps. Tot i el domini blaugrana dels 45 primers minuts, els xuts a porteria no han estat efectius. Thiago ho ha provat en tres ocasions; la primera, al minut 16, amb un xut de rosca al primer pal; la segona, al minut 25, amb un tir que sortia lleugerament desviat de la porteria; i el tercer, al minut 33, amb una centrada al segon pal. Una rematada al travesser del Gavà ha estat l’ocasió més clara dels del Baix Llobregat, la primera acció de perill local.

Dos gols en un minut

QM3D3545.jpgA la represa, les intencions de gol han continuat brollant a les dues porteries. Al minut 57, Nolito, buscant la diagonal, ha fet un xut a porteria sense èxit i el Gavà ha respost amb una immediata acció d’atac que ha faltat poc per convertir-se en gol. Al minut 62 arribaria el primer gol del marcador, gràcies a Keko, que ha aprofitat un xut de falta per assegurar la diana. Tot i l’1-0, no hi ha hagut gaire temps per a la celebració.

Tot just després de la sacada de centre, el conjunt blaugrana ha signat l’empat al minut 63. Nolito, amb un xut creuat al segon pal, ha estat l’autor d’aquest gol, un cop d’efecte per als de Gavà. En els últims minuts del partit, el Barça Atlètic ha dominat l’esfèrica però ni els xuts de Benja ni els de Gai han acabat donant fruits en el marcador.