F.base

22.03.2009 19:02

Toc d’atenció (4-0)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic ha caigut davant del Badalona per 4 gols a 0. Els de Luis Enrique no s’han trobat còmodes en cap moment i un Badalona molt efectiu ha pogut sentenciar abans d’arribar al descans .

El Barça Atlètic no ha tingut cap opció d’emportar-se la victòria al camp d’un Badalona que abans d’arribar al descans ja havia aconseguit els tres gols. Una segona part sense ocasions on l’equip local ha dormit el partit, ha certificat la derrota dels de Luis Enrique. David Prats que ha fet un hat trick i Robles han estat els golejadors del matx. El Barça Atlètic, que feia set jornades que no perdia, ha rebut un toc d’atenció a Badalona.

Sense opcions a la primera part

Després d’un primer quart on amb prou feines s’han vist accions de perill, el Badalona ha començat a dominar la possessió de la pilota i s’acostava a la porteria de Miño. David Prats avançava als locals al marcador amb un xut potent amb la cama dreta al minut 27. Quatre minuts més tard el mateix David Prats, augmentava les diferencies amb el 2 a 0. Poc temps abans d’arribar al descans, el central Robles pentina una pilota que neix d’un llançament de falta per marcar el 3 a 0.

El Badalona, dorm el partit

A la represa el Barça Atlètic ha intentat sortir a remuntar el partit però no aconseguia acostar-se a la porteria de Ruben. Les moltes interrupcions i el joc conservador del Badalona han fet impossible la remuntada. Al final del partit, un penal transformat per David Prats ha ampliat la golejada.

Amb aquest resultat, el Barça Atlètic segueix una setmana més a la cinquena posició i es situa a dos punts de les places de play-off.

Fotu: arxiu
Fotu: arxiu
Badalona, 3
Barça Atlètic, 0

Badalona: Ruben, Isaias, Robles, Santi Amaro, Fran Erencia (Càmara 64’), Cerveró, Ruben Casado (Curro 85’), Luis Larios (Ferrón 73’), Alfonso, Luis Blanco i David Prats.

Barça Atlètic: Miño, Córcoles, Fontàs, Verdés, Joni López, Oriol Romeu, Abraham, Thiago (Longás 66’), Rayo (Nolito 58’), Maric i Benja (Jeffren, 49’).

Àrbitre: Carlos Hermosilla Aleña

Gols: 1-0. David Prats 27’, 2-0. David Prats 31’, 3-0. Robles, 38’. 4-0. David Prats, 90’