Futbol Base

16.03.2009 12:45

Els infantils i cadets, en forma

En una jornada marcada pel títol de Lliga del Juvenil B i la victòria del Juvenil A contra l’Espanyol, a la resta del cap de setmana destaca el bon moment de forma dels equips infantils i cadets del Barça.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 3 – Fundació PE Mataró, 0
Important victòria de l’equip dirigit per Víctor Sánchez, que els permet seguir en la lluita pel liderat. Els blaugranes es van trobar amb un Mataró molt defensiu, fet que va provocar que fins a les acaballes de la primera meitat no poguessin obrir el marcador. Una sensacional jugada de Gerard Deulofeu per la banda esquerra la va convertir Ernesto en l’1-0. Als cinc minuts de la represa, Alguer va signar la segona diana del matí i deu minuts més tard, Pablo va sentenciar amb el tercer gol del Barça.

LLIGA PREFERENT CADET
Unió Jàbac i Terrassa, 1 – FC Barcelona B, 5
CADETE_B_07.jpgEl Barça va dominar i guanyar un partit on el rival va mostrar la seva agressivitat. Els gols de Carlos Martínez (2), Lluc i Alberto van pujar el 0-4 al marcador abans del descans. En la segona meitat els locals van signar el gol de l’honor i el Barça va arrodonir la golejada amb una diana de Mamadou.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 6 – Lleida, 0
El Lleida, amb una tàctica molt defensiva formada per 5 defenses i 4 migcampistes, ha tancat el pas a l’àrea dels blaugranes. Aquest sistema de joc ha dificultat la tasca ofensiva dels nois d’Andrés Carrasco, que han tingut poques ocasions de gol i no han pogut encetar el marcador en la primera meitat. La segona part, però, ha estat radicalment diferent. El Barça ha marcat la primera diana i això ha obligat el Lleida a obrir espais, fet que ha propiciat una allau d’atacs i gols per part del conjunt barcelonista. Dongou ha signat un hat-trick. Un dels gols ha estat en pròpia porta, mentre que Jon i Grimaldo també han marcat.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Escola Valls FC, 0 – FC Barcelona B, 6
QM3D8845.jpgPartit complet dels nois d’Albert Puig a Valls. Ramon Saavedra va ser decisiu. El davanter va marcar 4 dianes. El joc dels blaugranes va eclipsar a l’Escola Valls des del primer minut de joc. Al descans, el marcador ja reflectia un 0 a 3 que deixava clar el conjunt que dominava el matx. La resta de golejadors blaugrana van ser Fran i Marc.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
UE Sant Andreu, 0 – FC Barcelona A, 4
L’equip de Sergi Milà no para de guanyar els seus compromisos. Aquest dissabte s’han desfet a domicili del Sant Andreu per un clar 0 a 4. Alexis Meva ha estat el protagonista absolut del matx, ja que ha signat les quatre dianes de l’equip. El Barça ha marcat els tres primers gols en els 20 darrers minuts de la primera part.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 6 – FC Sant Cugat Esport, 2
Els blaugranes van sortir amb molta empenta al terreny de joc. Als deu minuts de joc Niko va obrir la llauna, però el Sant Cugat va posar les taules al marcador amb un gol de córner. L’equip de Sergi Milà no va poder desfer l’empat en la primera meitat, però a la represa els blaugranes van crear moltes més ocasions de perill. Nico, Oriol i Sergi Duarte van marcar i van situar el marcador en un 4 a 1 que pràcticament deixava sentenciat el partit. El Sant Cugat va aconseguir reduir distàncies (4-2), però Òscar i Ignasi van marcar els dos darrers gols dels blaugranes per establir el definitiu 6 a 2.

PREBENJAMÍ
Sant Andreu UE D, 0 – FC Barcelona, 15
PREBENJAMIN_A_05.jpgEl Barça va guanyar per golejada un partit que va dominar de principi a fi. La comoditat amb què va jugar el conjunt dirigit per Jordi Puig, els va permetre marxar al descans 0-6. Nou gols més en la segona meitat van fer possible el resultat final de 0-15. Els autors de les dianes blaugrana van ser Manel, Víctor, Mika (3), Guille, Adrià (3), Víctor de Joaquín, Julián (4) i Antonio.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
CD Sant Gabriel, 2 – FC Barcelona B, 2
Empat de l’equip dirigit per Joaquim Querol, que va dominar la primera meitat, però es va veure sorprès en la segona pel rival. Guti i Lilo van permetre al Barça marxar al descans 0-2. Però a la represa, les pilotes llargues van fer molt de mal a les blaugranes i a deu minuts per al final, les locals van aconseguir la igualada.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Molins de Rei CF, 0 – FC Barcelona, 7
Victòria i pas decisiu per guanyar el títol de Lliga. Les noies dirigides per Carlos Tregón van exhibir un gran futbol, i van crear molt perill durant tot el matx. Al quart d’hora de partit, Carla Rallo va obrir la llauna. Al descans el resultat ja era de 0-3 i a la represa, quatre dianes més, van acabar d’arrodonir la golejada del Barça. Míriam, Clàudia, Nerea (2), Helena i Blanca van ser les autores de la resta dels gols.
Les úniques derrotes
LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 2 – Escola F. Tàrrega, 3
El Barça va deixar escapar la victòria contra el Tàrrega, després d'anar guanyant per 2 a 0. Ayoub i Aleñà van marcar els dos primers gols blaugrana, però el Tàrrega es va refer i va aconseguir un gol psicològic just abans del descans. Amb el 2 a 1 al marcador, el Tàrrega es va fer més fort i només començar la primera meitat va posar les taules al marcador (2-2). El partit estava trencat ja a la segona part i podia passar qualsevol cosa. El Barça va disposar d'alguna ocasió per desfer l'empat, però no va tenir encert amb vista a porteria. A set minuts per al final, el Tàrrega va marcar el definitiu 2 a 3.

UE Sants, 6 – FC Barcelona B, 1
El Sants va golejar l’equip de Xavi Franquesa en un dels resultats més sorprenents de la temporada. Els nois del Benjamí B van ser molt inferiors a un gran rival, el Sants, que va superar els joveníssims futbolistes del Barça. L’equip de Franquesa alterna grans partits amb actuacions més irregulars. Jugar contra equips un any més grans és un dels factors que expliquen derrotes com les d'aquesta jornada.