Futbol femení

15.03.2009 13:43

Segona derrota consecutiva (2-1)

L’equip de Xavi Llorens ha sumat la segona derrota consecutiva en un mal partit contra el penúltim classificat de la categoria, el Colegio Alemán.

El primer equip del futbol femení del Barça ha perdut per 2 gols a 1 en la visita al Colegio Alemán de València. Aquesta nova derrota despenja definitivament les jugadores blaugranes del grup capdavanter i les deixa estancades a la cinquena posició.

Mal inici

El partit no ha començat gens bé per als interessos del Barça. Les valencianes han aconseguit avançar-se en el marcador abans del primer quart d’hora de joc, amb gol de Mateos, que després d’una gran jugada de contraatac ha acabat superant en l’u contra u la portera Cristina.

Tot i això, el gol ha esperonat les catalanes i aquestes han aconseguit igualar el resultat, al minut 33, gràcies a un gran gol de Sheila, que ha superat la portera local amb un fort xut des de fora de l’àrea.

Error determinant

El Barça ha arribat a la segona part amb opcions d’endur-se els tres punts de València, però un greu error defensiu ha acabat sentenciant el partit. Ani ha marcat el definitiu 2 a 1 en pròpia porta, en una passada enrere que ha acabat entrant a la porteria i que la portera no ha sabut refusar. A la recta final del partit, el Barça ha disposat de bones oportunitats per igualar el marcador, amb dos travessers inclosos, però finalment ha acabat cedint els tres punts.