F. Base - Juvenil B

14.03.2009 19:00

Ja són campions (2-3)

El Juvenil B del FC Barcelona s'ha endut la victòria al camp del Cornellà (2-3) i ha guanyat el títol de Lliga Nacional, a falta de set jornades per al final de la competició, amb un avantatge de 23 punts sobre el segon classificat, l’Espanyol.

L’equip dirigit per Javier García Pimienta ha hagut de suar de valent per guanyar un Cornellà que, malgrat encaixar un gol en la primera meitat, ha empatat el partit en el segon temps. La resposta dels blaugranes no s’ha fet esperar i Jonathan, amb un llançament de falta, i Sergi Roberto, en una contra, han sentenciat el matx.

El Barça s’avança

QM3D3779.jpgEn una primera meitat molt equilibrada, i amb un Cornellà exercint la pressió molt a dalt, el Juvenil B del Barça ha disposat de poques ocasions per avançar-se en el marcador. Un xut llunyà de Reina als primers minuts de joc i una rematada de Pla, per l’equip local, ha estat el més destacat.

Al minut 38, ha arribat el gol del conjunt dirigit per García Pimienta. Palau ha obert a la dreta cap a Brian, que han entrat per la banda i ha centrat al segon pal perquè Sergi Roberto enviés la pilota al fons de la xarxa amb un cop de cap entrant des del darrere. Abans del descans, el Cornellà ha buscat la igualada amb una xilena de Roger, que no ha aconseguit trobar porteria.

Sentencien el títol de Lliga

QM3D3748.jpgA la represa, l’embranzida del Cornellà ha significat la igualada en el marcador amb diana de Roger. El Barça buscava el gol de la victòria. Jonathan i Gustavo han estat a prop d’aconseguir-ho, però finalment ha estat Jonathan qui, al minut 69, amb un xut de falta que ha entrat per tot l’escaire de la porteria del Cornellà, ha signat l’1 a 2.

A les acaballes del matx, en un contraatac, Sergi Roberto ha convertit la tercera diana blaugrana de la tarda. Quan es complia el temps reglamentari, el Cornellà ha marcat el 2-3, però això no ha impedit la celebració del títol de Lliga a l’equip dirigit per García Pimienta.

El Juvenil B blaugrana aconsegueix així, a set jornades per al final de la competició regular, proclamar-se campió de la Lliga Nacional, amb 23 punts sobre el segon classificat, l’Espanyol. En el partit contra el Cornellà també ha destacat el debut de dos jugadors del Cadet A, Escribano i Patri, que han contribuït a la victòria.