F. Base - Juvenil A

14.03.2009 16:30

Pas de gegant del Juvenil A (3-2)

L’equip d’Álex García ha guanyat l’Espanyol (3-2), es referma en el liderat i està a sis punts del conjunt blanc-i-blau a falta de tres jornades per al final de la Lliga. Rochina s’ha erigit com a protagonista del derbi marcant els 3 gols del Barça.

El derbi entre el Barça i l’Espanyol s’ha resolt amb un triomf dels blaugranes, que han patit de valent quan han vist com l’Espanyol els empatava un matx que tenien encarrilat (2-0). Rochina, però, que ha signat un ‘hat-trick’, ha donat finalment la victòria al juvenil blaugrana amb un llançament magistral de falta.

Rochina marca primer

Cop d’autoritat del juvenil A del FC Barcelona, que ha guanyat l’Espanyol (3-2) en un derbi que el Barça ha encarrilat als vint minuts de joc amb un gol de Rochina. Una superioritat al marcador que no s’ha pogut veure sobre el terreny de joc, ja que els dos equips han fet una primera meitat molt travada, en què el control de la pilota ha estat dels blanc-i-blaus. Els de Ramón Guerrero, però, que necessitaven la victòria si volien lluitar per la Lliga, no han disposat de gaires ocasions de perill.

L’Espanyol no es rendeix

14-03-09_WEB_JUVENIL_A_05.jpgA la represa, els blaugranes han tornat a colpejar el rival: l’àrbitre ha sancionat amb penal una caiguda de Rochina dins l’àrea i el davanter ha transformat la pena màxima en el segon del matí. Tot semblava vist per a sentència, però l’Espanyol no ha abaixat els braços: era el minut 68, quan Chuli, primer, i Sergio, un minut més tard, han empatat el partit.

A menys d’un quart d’hora per al final, Rochina ha transformat de forma magistral una falta des de fora l’àrea. L’esfèrica ha entrat per l’escaire i d’aquesta manera el davanter ha signat el primer ’hat-trick‘ de la temporada. Un gol que ha deixat molt tocat l’Espanyol, que ja no ha pogut fer res per evitar el triomf dels d’Álex García.

Les seleccions entren en escena

14-03-09_WEB_JUVENIL_A_08.jpgEl proper cap de setmana no hi haurà competició oficial perquè es disputa la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. En dues setmanes, el Juvenil A s’enfrontarà a L’Hospitalet, equip de la zona mitjana de la taula. L’Espanyol rebrà al Mallorca, conjunt que també lluita pel títol de Lliga. Una victòria dels blaugranes, sumada a una derrota de l’Espanyol, descartaria definitivament els blanc-i-blaus de la lluita pel títol.