F. Base-Barça Atlètic

07.03.2009 14:16

Triomf per aspirar a tot (0-2)

Victòria de prestigi i molt treballada del filial a Alcoi. L’encert rematador de Goran Maric, autor de dos gols, i la solidesa de tot l’equip han facilitat el triomf del Barça Atlètic al camp del líder.

El Barça Atlètic ha presentat candidatura per lluitar pels llocs de promoció d’ascens en un camp molt complicat. Els de Luis Enrique han jugat amb la màxima concentració des del primer instant i la  feina s’ha vist premiada amb la segona victòria consecutiva a domicili.

Control blaugrana

Thiago_alcoia_.jpgEl Barça Atlètic ha fet una primera meitat molt seriosa. I ha estat el conjunt de Luis Enrique qui ha ensenyat les urpes en reiterades ocasions. Al quart d’hora, Goran Maric ha enviat fora una rematada de cap. Minuts després, Benja s’ha fet una autopassada massa llarga a la qual no ha arribat quan ja havia superat el defensa de l’Alcoià.

El partit es torna boig

L’Alcoià, però, als 20 minuts de joc, ha posat en seriosos problemes al Barça Atlètic. Pelusa ha buscat l’escaire de la porteria de Miño sense fortuna.

L’àrbitre ha anul•lat un gol dels visitants quan la pilota ha sortit fora abans de la rematada de l’Alcoià, i Linares amb una xilena i posteriorment de cap ha fet lluir al porter de Cornellà.
Deu minuts més tard, els blaugranes han donat la rèplica a l’embranzida del líder: Benja i Maric han protagonitzat una doble ocasió en l’u contra u amb el porter Maestro, que ha salvat la primera diana dels visitants.

La primera meitat ha acabat amb l’expulsió de Linares per protestar a l’àrbitre, que camí dels vestidors ha ensenyat la vermella directa a l’home més incisiu del conjunt alacantí.

Maric fulmina el líder

celebracio_maric_1.jpgAmb un home més sobre el terreny de joc i amb l’Alcoià tirat enrere, Maric ha sorprès els homes de José Bordalàs en aprofitar una pilota al vèrtex esquerre de l’àrea rival per batre amb un xut creuat Maestro. Després del gol, el líder ha intentat sorprendre els de Luis Enrique, que han tingut en la defensa i en el porter Miño les peces clau per mantenir a zero la pròpia porteria. I al minut 69, novament Maric ha transformat un extraordinari llançament de falta en la segona diana del Barça Atlètic i la desena en el seu compte particular. Amb el 0-2, l’Alcoià no ha abaixat els braços, però no ha pogut fer res per perforar la porteria blaugrana.

Els blaugranes fins i tot haurien pogut ampliar la renda amb un gol de Nolito que l’àrbitre ha anul•lat. La mala notícia és que Maric, el protagonista del partit, no podrà jugar la setmana vinent contra l’Eivissa, ja que haurà de complir un partit de sanció perquè avui ha vist la cinquena targeta groga.