F.Base-Infantil A

03.03.2009 11:00

Un equip per gaudir

Jaume Marcet

L’Infantil A del FC Barcelona no ha cedit ni un punt en el que portem de temporada. Els nois d’Andrés Carrasco han guanyat els dinou partits de Lliga que han jugat.

“És un equip per gaudir”. Així defineix Andrés Carrasco el seu equip, l’Infantil A del FC Barcelona, l’únic equip de tot el futbol base català que ha guanyat tots els partits oficials que ha disputat.

Una gran plantilla

E decla_carrasco.jpgl tècnic blaugrana Andrés Carrasco ha definit al programa ‘Promeses’ de Barça TV les sensacions que rep dels seus jugadors: “És una plantilla excepcional, amb jugadors que marquen la diferència en totes les línies, començant per la defensa, on n'hi ha

Un equip amb orgull

QM3D6108.jpgEn l’última jornada de Lliga, per primera vegada a la temporada, l’Infantil A va haver de superar dificultats serioses per sumar els tres punts.

El porter va ser expulsat en el minut 20 i va haver d’entrar al terreny de joc un porter aleví que encara no estava del tot recuperat d’un esquinç al turmell.

Abans s’havien lesionat dos porters dels infantils blaugrana. Amb aquestes circumstàncies es va arribar al descans del matx contra el Sant Andreu, quan el resultat era d’empat a tres. A la segona meitat, l’equip, amb 10, va resorgir i va acabar golejant el conjunt andreuenc (8-4) amb una gran actuació col·lectiva.

La cirereta del pastís
Tot gran equip necessita un golejador i Dongou és el gran finalitzador de l’Infantil A blaugrana. El davanter camerunès, fitxat aquesta temporada, ha estat tota una troballa. Andrés Carrasco assegura que Dongou és “un jugador que està per damunt de la resta de companys i rivals; reuneix totes les condicions per marcar gols i ho fa contra tot tipus de rivals”.