Futbol Base

02.03.2009 14:58

Intensitat i emoció al planter

Jornada de partits vibrants i emocionants al futbol base. Les clàssiques golejades s’han combinat amb victòries ajustades i una derrota inesperada del Cadet A blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 2 – CF Damm, 0
QM3D1716.jpgL’equip dirigit per Àlex Garcia va sumar els tres punts davant la Damm, conjunt que en el partit de la primera volta havia guanyat els blaugranes per 3 a 1. Aquesta vegada, però, Rochina va conduir els locals cap a la victòria, anotant els dos gols del Barça: el primer, de jugada individual, i el segon, de llançament de falta. En la segona meitat, el Barça es va relaxar i els visitants ho van intentar amb més cor que no pas joc. Ara, amb l’empat del Mallorca contra el Cornellà, i a falta de cinc jornades perquè acabi la Lliga, els blaugranes són líders amb un avantatge de cinc punts sobre els balears, segons.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UD Unificació Bellvitge, 0 – FC Barcelona B, 3
Valuós triomf dels nois de Garcia Pimienta que, tot i controlar el tempo del matx, van veure com el rival no s’arrugava en cap moment. Martí Riverola va obrir la llauna als vint minuts de joc, però el Bellvitge abans del descans va poder aconseguir l’empat. En la represa, un error defensiu dels locals va permetre a Jonathan fer la segona diana de la tarda i donar tranquil•litat als blaugranes. I a deu minuts pel final, Ceballos va signar un autèntic golàs, tancant el compte dels visitants i segellant la victòria del Barça, que en tres jornades podria ser campió de Lliga.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 0 – UD Cornellà, 1
Rafa_x4x.jpgPrimera derrota de la temporada de l’equip dirigit per Víctor Sánchez. En una primera meitat grisa dels blaugranes, el Cornellà es va avançar als dos minuts de partit gràcies a Civil i, abans del descans, va poder marcar el segon de la tarda. En la represa, el Barça va reaccionar, però el marcador ja no es va moure més.

LLIGA PREFERENT CADET
CE L’Hospitalet, 0 – FC Barcelona B, 1
Victòria per la mínima dels de Francesc Sánchez. Els blaugranes van ser clars dominadors davant un rival que només va inquietar a pilota parada. Tot i així, el gol va arribar a falta de deu minuts per al final: Michael va ser objecte de penal i Mamadou va transformar la pena màxima, donant els tres punts al Barça.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 8 – UE Sant Andreu, 4
Amb un jugador menysm, des del minut dos de partit (van expulsar el porter Toni i el va haver de substituir el reserva, Dani Cárdenas, pertanyent a l’Aleví A i amb un esquinç al turmell), els nois d’Andrés Carrasco van apel·lar a l'orgull per donar la volta a un marcador advers des del principi. En qüestió de minuts, els blaugranes van reaccionar i al descans van marxar 3-3, després d’avançar-se dues vegades consecutives. En la represa, el Barça va posar la directa cap al triomf i poc va poder fer el Sant Andreu per frenar-lo. Dongou (3), Mamadou, Roger, Jon, Mara i Sandro van ser els autors dels gols de la remuntada.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
SE AEM, 1 – FC Barcelona B, 6
Control absolut de l’equip d’Albert Puig davant l’últim classificat. Tot i així, el rival va colpejar primer. Però la qualitat dels blaugranes va ser suficient per donar la volta al marcador i els gols de David Zalzman (2) i d’Adama (2) ho van fer possible. Kaptoum i Eric Gracia van arrodonir el resultat final.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 8 – UD At. Gramenet, 0
ALEVIN_A_02.jpgLa Gramenet va saltar al camp disposada a dominar i desplegar un joc maco. Però el primer gol del Barça, obra de Cano, va acabar amb les aspiracions dels visitants. Quatre dianes més, van donar als de Sergi Milà un avantage de cinc gols al descans. La segona meitat va ser únicamente blaugrana. Cano amb dos gols més, Alexis Meva (4) i Rafa en pròpia porteria van fer possible el 8 a 0 final.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Unió FB Jàbac i Terrassa, 2 – FC Barcelona B, 1
L’equip entrenat per Jordi Font va perdre en l’últim sospir del partit. El Barça va realitzar una primera meitat molt bona i es va avançar al marcador abans del descans gràcies al gol d’Èric. Però la potent arribada del Jàbac en el segon temps, va permetre al líder empatar el matx. I quan tot semblava vist per sentència, en l’últim segon, els locals van aprofitar un córner per aconseguir la victòria.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 6 – CF Mollet UE, 1
Amb un retard de 50 minuts per la incompareixença de l’àrbitre del matx, els de Xavier Ferrando es van fer amb el triomf davant el Mollet. Al gol inicial de Guillem, va respondre el rival, que va anotar l’empat i va tutejar els locals durant el primer temps. Abans del descans, però, Ibou va tornar a avançar al Barça. Fins aquí la resistència dels visitants. El segon temps es va convertir en un festival blaugrana i els gols van anar arribant fins aconseguir el resultat final de 6 a 1. Oriol Busquets (2), Guillem novament i Òscar van ser els autors de les dianes.

UE Rubí, 1 – FC Barcelona B, 4
El Barça va començar el matx encaixant un gol en el primer minut de joc. Els nois de Xavier Franquesa, però, van saber reaccionar i Marc va signar el gol de l’empat abans del descans. Tot i el joc poc lluït dels blaugranes, Juan Luis, Miguel i Mamadou van signar tres dianes més i van donar la victòria als visitants.

PREBENJAMÍ
Sarrià CP B, 1 – FC Barcelona, 11
291008_Repor_fill_Guillermo.jpgVictòria fàcil del Barça malgrat que el camp petit on es va jugar el matx no era propici per al joc dels blaugranes. Al minut tres, amb a la diana d’Adrià, tot es va posar de cara pels nois de Jordi Puig. Amb l’1-4 es va arribar al descans, i set gols més a la segona meitat van fer possible el resultat final. Adrià, amb quatre dianes més, Juan (3), Iván (2) i Víctor van signar la golejada.
Gran jornada al futbol base femení
LLIGA NACIONAL FEMENÍ
RCD Espanyol B, 1 – FC Barcelona B, 2
Derbi molt disputat entre blanc-i-blaves i blaugranes, que va caure de la banda del Barça en els últims minuts del temps reglamentari. L’equip de Joaquim Querol es va trobar amb un rival molt bregador i amb un gol anul•lat correctament a les acaballes de la primera meitat. En la represa, l'enforntament va acabar amb el rival per davant al marcador. Cristina Castro, però, va marcar el gol de l’empat poc després i en el minut 89, Bobo va donar la victòria al Barça.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC Barcelona, 5 – Reus Deportiu CF, 0
Les noies dirigides per Carlos Tregón van emportar-se un partit que no van començar gaire inspirades. Malgrat tot, al descans el marcador ja era favorable a les blaugranes gràcies a dos gols de Blanca. Ja en la segona meitat, les locals van tenir força més ocasions de cara a porteria. I tot i errar-ne diverses, Anna, Míriam i Helena van encertar les seves i van possibilitar la golejada del Barça.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC Cerdanyola del Vallès B, 0 – FC Barcelona, 10
Partit complet del conjunt dirigit per Jordi Ventura. En atac i en defensa, les blaugranes van ser les dominadores del matx, el que va propiciar que el Barça marxés al descans amb el 0-5 al marcador. Maria Soriano i Queralt Santacreu van ser les protagonistes amb un hat-trick cadascuna.