Futbol femení

01.03.2009 16:30

Victòria contundent per seguir amb la bona ratxa (0-3)

L’equip de Xavi Llorens ha guanyat còmodament a domicili el Club Atlético Màlaga per un clar 0 a 3. El marcador podria haver estat més ampli, però les blaugranes han perdonat molt davant de porteria.

El primer equip femení s’ha desfet del Club Atlético Màlaga en un partit amb clar domini blaugrana. El Barça no ha donat cap tipus de concessió a les andaluses, que s’han vist superades per la millor versió de l’equip de Xavi Llorens.

Una allau d’ocasions per a les blaugranes

La primera meitat ha estat un monòleg blaugrana. L’equip ha posat la velocitat al partit i ben aviat han mostrat les seves credencials. En el minut 6 de joc, Mari Paz ha obert la llauna en rematar de cap al fons de la xarxa un córner que ha servit Sílvia.

Lluny de conformar-se amb el gol, l’equip blaugrana ha creat constantment jugades de perill i ha portat la iniciativa del partit. El Barça ha disposat de nou ocasions clares de gol a la primera meitat, quatre de les quals han estat un u contra u amb la portera del Màlaga, però l’encert no s’ha aliat amb les culers.

Cinc minuts abans d’arribar al descans, Mari Paz ha rebut una passada en profunditat després d’una bona triangulació i, amb un xut creuat, ha fet el segon gol de l’equip i del seu compte particular.

Golàs des d’uns 30 metres de Marta

En la represa, l’equip malagueny ha avançat línies i ha trepitjat l’àrea blaugrana, però sense gaire perill. El Barça no ha tingut tantes opcions clares com en la primera meitat, però no ha renunciat a l’atac.

En el minut 71 de joc, Marta ha marcat un gran gol per tancar el marcador a Màlaga. La jugadora blaugrana, després de rebre una passada, ha engaltat directament un xut des de 30 metres de distància que ha suposat el definitiu 0 a 3.