FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

25.02.2009 11:54

El camp del Lleida, històricament complicat

Jaume Marcet


El filial del Barça només ha guanyat en tres de les dinou visites al camp del Lleida. L’últim triomf del segon equip blaugrana a la Terra Ferma data de l’any 2003.


Lleida i Barça Atlètic s’han enfrontat en les últimes quatre dècades en dinou temporades. El balanç dels partis jugats a la Terra Ferma afavoreix els lleidatans que han guanyat en onze ocasions. El filial del Barça ha puntuat vuit vegades i ha aconseguit cinc empats i tres victòries.

Duels en tres categories

QM3D3226.jpgEl Barça Atlètic (abans Barça B) s’ha enfrontat al Lleida en tres categories diferents. Als inicis dels anys 70 (71-72 i 73-74) tots dos equips van competir a la Tercera Divisió. Als anys vuitanta i noranta el filial blaugrana i els lleidatans es van enfrontar al camp de la UE Lleida en vuit ocasions a la Segona Divisió A. La categoria, però, més habitual d’aquests enfrontaments és la Segona B, divisió que ha viscut 9 partits al camp del Lleida amb el Barça Atlètic de visitant.
Imatge del partit entre el filial del Barça i el Lleida de la temporada 2006/07.
Imatge del partit entre el filial del Barça i el Lleida de la temporada 2006/07.
Emili Vicente, rival la temporada passada
L’actual entrenador del Lleida, Emili Vicente, es va enfrontar al Barça B la temporada anterior. Ho va fer dirigint el Balaguer, el seu últim club. El Barça B de Guardiola va vèncer al Mini (4-2) i va empatar amb els de la Noguera al seu camp(1-1).

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana