Futbol Base

23.02.2009 15:58

Del Juvenil A a l’Aleví A, líders

Amb la victòria del Cadet A contra el Badalona i a l’espera que l’Espanyol jugui el seu partit, el FC Barcelona lidera les set principals Lligues del futbol base català.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
UD Cornellà, 1 – FC Barcelona A, 1
POlaco.jpgValuós empat de l’equip dirigit per Álex García al camp municipal de la Via Fèrria de Cornellà. El Barça va perdonar en la primera meitat: Polaco i Rochina van tenir a les seves botes inaugurar el marcador. Per contra, a dos minuts del descans, Fasih va marcar per als locals. I en una segona meitat en què l’estira-i-arronsa entre ambdós conjunts va ser la tònica, Polaco va signar l’empat. Un resultat que per moments va perillar, ja que els de la Via Fèrria van estavellar dos xuts al pal. Amb el punt aconseguit, els blaugranes segueixen comandant la classificació. I és que el seu més immediat perseguidor, el Mallorca, també va empatar (6-6 contra el Penya Ciutadella).

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 4 – CE Ricoh Premià, 1
Reacció del Barça en un matx al qual li va faltar ritme i que els blaugranes van començar perdent. A les acaballes de la primera meitat, els nois de García Pimienta van aconseguir la igualada gràcies al gol d’Armand Ella. A la represa, dos gols de Jonathan i un d’Oriol Rossell van convertir en una realitat la remuntada. Tots els gols van arribar a pilota aturada.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 3 – CF Badalona, 1
Seixanta minuts va trigar el Barça a obrir la llauna contra el Badalona. A la primera meitat, el rival va dominar i va disposar de les millors ocasions per avançar-se al marcador. A la represa, però, els de Víctor Sánchez van començar a crear perill fins que finalment Ateba va marcar el primer gol dels blaugranes. Dues dianes més de Marc Vilajosana van deixar vist per sentència el matx. Abans del xiulet final, els visitants van marcar el gol de l’honor.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 2 – UE Bordeta Lleida, 0
CADETE_B_13.jpgVictòria treballada dels de Francesc Sánchez en un partit dur i molt físic, en què l’equip visitant va renunciar a jugar net. Durant la primera part del partit el joc es va aturar de forma continuada pel gran nombre de faltes comeses per la Bordeta, fet que va impedir que el Barça desplegués el seu futbol. En una de les poques ocasions per avançar-se en el marcador, els blaugranes van fallar un llançament des dels 11 metres. A la represa, el joc dur va continuar i dos jugadors visitants van ser expulsats. A la sortida d’un córner el Barça es va avançar en el marcador i a 5 minuts del final va sentenciar el partit amb un gol de Mamadou.

TORNEIG INFANTIL OSONA CUP
FC Barcelona A, campió
L’Infantil A del Barça es va proclamar campió de la primera edició del torneig infantil Osona Cup disputat a Seva al resort El Montanyà. Els nois d’Andrés Carrasco van superar en les semifinals l’Espanyol (2-1), amb gols de Dongou i Roger Riera. El Saragossa, rival a la final, no va oposar resistència a un conjunt blaugrana que es va exhibir amb dianes de Samper, Dongou i Riera.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 3 – CE Escola Tàrrega, 0
Nova victòria de l’equip dirigit per Albert Puig. Al Barça li va costar entrar al partit i no va ser fins al quart d’hora que va inaugurar el marcador. Gol d’Adrià Arjona. A la segona meitat, i seguint amb la tònica de la primera, els blaugranes van errar força ocasions de gol contra un Tàrrega sense arribada. Només Marc Gual i Ramon Saavedra van poder anotar, signant el definitiu 3-0.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
CF Damm, 1 – FC Barcelona A, 5
Triomf de mèrit dels nois de Sergi Milà contra una Damm lluitadora que va vendre cara la derrota. Alexis Meva amb un hat-trick va ser el més destacat del partit. Tot i així, va compartir protagonisme amb els porters d’ambdós equips que van impedir que el marcador fos més ampli. Adrià Vilanova i Carlos Cano, que celebrava el seu dotzè aniversari, van completar la golejada blaugrana.
Vint-i-sis gols més
PARTIT AMISTÓS BENJAMÍ
FC Barcelona A, 9 – EF Mig Segrià, 0
Bona prova de l’equip dirigit per Xavier Ferrando davant un conjunt més gran. L’amistós de diumenge va servir al Barça, que milita a la Lliga de futbol 7 Preferent, per establir un primer contacte amb el futbol 11. Els blaugranes van estar a l’alçada de les circumstàncies i al descans ja guanyaven 2-0 gràcies a les dianes d’Ignasi i Roger. A la represa, Marc Pluvins (2), Nico, Ibo, Ignasi novament, Guillem i Roman van completar la golejada.

LLIGA PREFERENT F7 BENJAMÍ
Escola F Gavà, 2 – FC Barcelona B, 5
El bon joc dels de Xavier Franquesa durant el primer temps va permetre al Barça sentenciar el matx abans del descans (0-4). La relaxació en la represa dels blaugranes va permetre al Gavà maquillar el resultat final. Oriol, Miguel (2), Mamadou i Marc van ser els golejadors per part visitant.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC Barcelona, 10 - UE Sants, 0
Contundent golejada de les noies de Carlos Tregón en un partit caracteritzat pel bon joc i pel domini absolut de l’equip blaugrana. Amb una primera part finalitzada i havent marcat tres gols ja s’olorava la golejada. A la represa, el FC Barcelona va completar l’espectacle de bon joc amb set dianes més. Les golejadores de l’enfrontament van ser Zaira (2), Helena (2), Sara, Alba, Carleta i un hat-trik de Carla.