Futbol femení

22.02.2009 14:25

Victòria ‘in extremis’ (2-3)

L’equip que dirigeix Xavi Llorens ha estat capaç de reaccionar al gol encaixat en el minut 90 de partit i s’ha acabat emportant els tres punts de la visita a l’Estartit.

El FC Barcelona femení ha aconseguit una victòria ‘in extremis’ (2-3) contra L’Estartit. Les blaugranes han dominat el matx, però han donat massa concessions a un rival que les ha aprofitat per complicar les coses a les visitants fins als darrers instants del partit.

Les blaugranes s’han avançat en el marcador ben aviat. Als dos minuts, Melanie ha convertit el llançament d’una falta en el primer gol del matí. El matx ha estat molt intens, però travat. El Barça ha fallat moltes ocasions i ha pagat cars els errors davant un L’Estartit que a força de voluntat ha signat l’empat (1-1) al minut 48. La resposta de les noies de Xavi Llorens no s’ha fet esperar i Mari Paz ha aprofitat una pilota que ha s’ha estavellat al travesser després d’un xut d’Alicia per tornar a posar per davant les visitants.

Temps de descompte decisiu

Amb l’1-2 s’ha arribat al final del temps reglamentari, però encara hi ha hagut temps per veure dos gols més. En el minut 90, Sara ha aprofitat un error visitant per igualar el partit. I en el 92, Clara ha rematat de cap un córner servit per Vicky i ha donat la victòria a les blaugranes.

Els tres punts aconseguits a terres gironines permeten al Barça escalar una posició a la Superlliga Femenina i ara l’equip de Xavi Llorens ja és cinquè, empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid.
UD L’ESTARTIT, 2
FC BARCELONA, 3

UD L’ESTARTIT: Irina, Émili, Servià, Estefanía, Maribel, Anna Riera (Maria, min. 45), Patric (Sara, min 74), Deborah (Gemma, min.60), Reche (Míriam, min.87), Saioa, Martí

FC BARCELONA: Cristina, Pau, Marina (Clara, min. 80), Ani, Melanie (Elba, min. 65), Marta, Laura, Alicia, Silvia (Lilo, min. 65), Vicky, Mari Paz

Gols: 0-1 Melanie (min. 2), 1-1 Martí (min.48), 1-2 Mari Paz (min. 52), 2-2 Sara (min. 90), 2-3 Clara (min. 92)