FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

20.02.2009 16:23

Els miniderbis són blaugranes

Jaume Marcet


Dins de les categories inferiors, el Barça i l'Espanyol s’han enfrontat aquesta temporada en vuit ocasions amb un balanç de cinc victòries blaugrana, un empat i només dues victòries blanc-i-blava.


Dels vuit derbis Barça-Espanyol que s’han viscut aquesta temporada al futbol base català, els blaugranes només han perdut els de la categoria benjamí. Un empat a Sant Adrià del Juvenil A i cinc victòries en la resta de categories són el balanç dels mini derbis. En aquests partits els jugadors culers han marcat 15 gols i n’han encaixat 11.

Líders blaugrana

QM3D2800.jpgSi analitzem la comparativa Barça-Espanyol al futbol base, prenent com a referència les classificacions dels equips que competeixen la mateixa Lliga, s’arriba a la xifra de quatre primers llocs del Barça davant dos lideratges de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus només superen els blaugranes a la Divisió d’Honor cadet i a la Lliga Preferent benjamí.

L’estat de les Lligues

QM3D2732.jpgEl diferencial de punts més important el trobem a la Lliga Nacional Juvenil, en què els de García Pimienta avantatgen en 20 punts l’Espanyol. La Lliga més ajustada és la de la Divisió d’Honor cadet, on l’Espanyol només suma un punt més que els blaugranes. En els alevins, la diferència favorable al Barça també és minsa, de només dos punts.
Els miniderbis són blaugranes
Enfrontaments directes
Aquests són els resultats dels vuit derbis que fins ara s’han viscut a les categories inferiors:

- Espanyol 1 - JUVENIL A FCB 1
- JUVENIL B FCB 1 - Espanyol 0
- CADET A FCB 2 - Espanyol 1
- Espanyol 1 - INFANTIL A FCB 3
- INFANTIL A FCB 3 - Espanyol 1
- ALEVÍ A 2 - Espanyol 1
- Espanyol 4 - BENJAMÍ A FCB 1
- BENJAMÍ A FCB 1 - Espanyol 4

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana