Futbol Base

16.02.2009 15:19

Tretze triomfs en catorze partits

Jornada favorable per als equips inferiors blaugrana, que han resolt amb solvència els seus compromisos. L’única derrota va ser del Benjamí B, que va perdre contra el segon classificat de la seva categoria.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 4 – Penya Ciutadella, 1
L’equip blaugrana suma tres punts més després de guanyar a casa per 4 gols a 1 a la Penya Ciutadella. Els jugadors d’Àlex Garcia es van sentir molt còmodes damunt del terreny de joc i es van JUVENIL_A_05.jpgavançar amb dos gols de penal marcats per Jonathan Dos Santos i Rochina. Durant la segona meitat, el Barça va fer dos gols més, un d’aquests marcat pel debutant Etock a l’últim minut de partit. Amb aquesta victòria l’equip manté el liderat i li treu 6 punts al Mallorca.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 3 – CE Mercantil, 0
Els de García Pimienta van ser molt superiors a un rival que gairebé no va inquietar la defensa menys golejada del campionat. Dalmau va avançar els blaugranes en el primer minut de joc. La segona diana del matí arribava després d’una jugada per la banda d’Ella que Mauro Icardi finalitzava dins l’àrea. I ja en la segona meitat, el portuguès Gustavo va signar el definitiu 3-0; un golàs de falta des de gairebé el migcamp.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
UE Lleida, 0 – FC Barcelona A, 1
Triomf per la mínima dels nois de Víctor Sánchez, que els serveix per seguir en la lluita pel lideratge. Edu Campabadal va ser l’autor de l’únic gol blaugrana al quart d’hora de matx. A partir d’aquest moment, el Barça va gaudir d’ocasions clares per marcar, però no va poder transformar-les i finalment va haver de fer valer el 0-1.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 3 – UD Cornellà, 0
CADETE_B_04.jpgCòmoda victòria dels jugadors de Francesc Sánchez per un 3-0. Els blaugranes van dominar durant tot el partit i es van avançar a la primera meitat amb un gol de David Babunsky. Tot i els intents del Cornellà per sorprendre amb algun contraatac, el davanter blaugrana Ebwelle va sentenciar el partit amb dos gols més durant el segon temps.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
UD Cornellà, 0 – FC Barcelona A, 8
Superioritat del Barça en un partit que als deu minuts ja era de color blaugrana. Dongou va ser l’autor de quatre dels vuit gols. Amb el 0-3 (dos Dongou i un Keita) es va arribar al descans. Als dos minuts de la represa, els nois d’Andrés Carrasco van fer el quart del partit i va ser llavors quan el Cornellà es va enfonsar. Cristian, Grimaldo amb un golàs de falta i Mara van fer possible el 0-8 final.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 3 – UD Cornellà, 1
QM3D9981.jpgRetorn al camí del triomf dels nois d’Albert Puig. Contra el Cornellà, el Barça va refer-se de la derrota soferta al camp del Sant Ildefons. Amb un triplet de Ramon Saavedra, els blaugranes van sumar tres punts que els permeten seguir amb un còmode avantatge al capdavant de la classificació. Al descans, després d’una primera meitat amb poques ocasions, el marcador era d’1-0. Ja en el segon temps, Saavedra, amb dues dianes més, va deixar sentenciat el matx. A pocs minuts per al final, el Cornellà va marcar el gol de l’honor.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
SRUE Duesaigües, 0 – FC Barcelona A, 9
Quinze minuts va durar la resistència de l’últim classificat davant els nois de Sergi Milà. Cano va obrir la llauna i abans del descans, ell i Álex Carbonell van permetre als blaugranes pujar el 3-0 al marcador. I en una segona meitat de molt més domini visitant, el Barça va completar la golejada per mediació de Josi (2), Alexis, Stephane, Enric i Víctor.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 4 – UE Bordeta de Lleida, 1
Els de Xavier Franquesa van ser els amos d’una primera meitat que va acabar amb dos gols en el tram final: els lleidatans es van avançar en el minut 45 i en el temps afegit, Javi Puado feia l’empat. En la segona meitat, però, el Barça va sortir molt fort i no va donar opció al rival. Ayoub amb un hat-trick va deixar el matx vist per sentència.
La jornada dels benjamins i equips femenins
LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
C. Granollers, 2 – FC Barcelona A, 4
Victòria balsàmica dels de Xavier Ferrando després de la derrota patida la setmana anterior contra el líder, l’Espanyol. Oriol en jugada personal va avançar els blaugranes al marcador. Els locals igualaven instants més tard en un contraatac. Però Joel, mitjançant una bona combinació amb Roger, feia l’1-2 abans del descans. A la represa, com a conseqüència de la gran actitud defensiva i de la pressió exercida sobre el rival, Sergi Duarte signava el tercer gol del Barça. I en una contra executada a la perfecció per Raül, Roger transformava l’1-4. A les acaballes del matx, en una jugada aïllada, el Granollers feia el definitiu 2-4.

FC Barcelona B , 2 – Manresa, 6
Els jugadors de Xavier Franquesa encaixen una derrota a casa per 2 a 6 contra el Manresa. L’equip visitant va dominar des de l’inici de la primera meitat, i abans d’anar al descans ja havien marcat tres gols. A la represa, el blaugrana Oriol va marcar les dues úniques dianes del Barça. La reacció del Manresa va ser contundent i va respondre amb tres gols en només cinc minuts. Aquesta derrota situa l’equip blaugrana a la setena posició de la taula.

PREBENJAMÍ
FC Barcelona, 10 – Lloreda CF B, 1
Contundent golejada dels blaugranes més menuts per 9 gols a 1. Tot i que l’equip visitant es va avançar en el minut dos, l’equip de Jordi Puig va reaccionar de cop. Els gols van sortir de les botes de Víctor, Iván, Manel, Guille, dos de Julián i un hat-trick del davanter Adrián.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 3 -- CFF Tortosa-Ebre, 0
Domini clar des del primer minut per part de les noies de Joaquim Querol. La primera part, sense gaire dificultats, la Laura i la Cristina van sumar fins a 2 gols a l’electrònic. A la represa, les de Tortosa van intensificar el joc, però això no va aturar en cap moment la ratxa de les culers. Olga va signar el tercer gol 20 minuts abans del final del partit.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Vilanova Geltrú CF, 0 – FC Barcelona, 8
Domini absolut de les de Carlos Tregón en un matx en què el rival no va gaudir de cap ocasió. Les blaugranes van fer i desfer com van voler. Gràcies al bon joc col•lectiu, el Barça va sentenciar ja en la primera meitat amb cinc gols. I en el segon temps en van arribar tres més. Clàudia, amb un hat-trick, Blanca (2), Anna, Míriam i Nerea van ser les golejadores.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC Barcelona Infantil-Aleví, 17 – CF Vilanova Geltrú B, 0
Passeig de les noies de Jordi Ventura, que no van trobar oposició. Al minut quatre, el matx ja estava sentenciat amb el 4-0. Cinc gols abans del descans i vuit més en la represa van fer possible l’espectacular golejada, fruit de la superioritat del Barça.