F.Base-Barça Atlètic

15.02.2009 19:21

Setè empat a domicili (0-0)

El Barça Atlètic ha sumat un nou empat fora de casa. El 0 a 0 a Dénia suposa el setè empat a domicili dels de Luis Enrique. En un matx sense gaires ocasions, els blaugranes tornen a sumar i es mantenen a 3 punts de les placaces de promoció d'ascens.

Els homes de Luis Enrique no han començat amb bon peu el partit. El Barça Atlètic només ha generat perill en alguna jugada aïllada en els primers compassos del matx. Les oportunitats clares no han arribat fins als minuts finals de la primera meitat.

Tres ocasions clares abans del descans

Abans del descans, els blaugranes han disposat de tres opcions clares per encetar el marcador. Benja i Jeffren ho han provat amb dos xuts potents des de fora de l’àrea, però no han trobat porteria.
El Barça Atlètic encara ha gaudit d’una opció més a la primera meitat. En un córner assajat, Rueda ha rematat de cap la centrada, però el porter del Dénia ha pogut interceptar l’esfèrica.

Rueda demana el canvi

Luis Enrique ha hagut de moure la banqueta abans d’hora. Rueda tenia molèsties al ventre i ha hagut d’abandonar el terreny de joc indisposat al minut 41 de joc. L’entrenador blaugrana ha donat sortida a Thiago per substituir aquesta baixa inesperada.

La segona meitat, molt defensiva

A la represa, el partit ha pres una tònica més defensiva. Cap dels dos equips ha creat perill a l’àrea contrària en una segona part que s’ha desenvolupat al centre del camp. Tot i que a la segona part la possessió de l’esfèrica ha tingut color blaugrana, el conjunt de Luis Enrique no ha trobat forats per arribar a l’àrea alacantina. Un tímid xut de Jeffren ha estat l’única arribada del Barça Atlètic en aquesta segona meitat.