FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

15.02.2009 11:14

El Campus Setmana Santa, a punt per als nens

www.fcbarcelona.cat


Els nens ja tenen una nova oferta per als dies de vacances de Setmana Santa. Durant aquesta festivitat es durà a terme el Campus FCBEscola, unes jornades d’activitats lúdiques, culturals i esportives que es faran a les instal·lacions del Barça.


Les activitats previstes fins ara són, entre d’altres, entrenaments específics de futbol als camps de gespa artificial annexes al Miniestadi, classes teòriques, patinatge sobre gel i el tour per l’Estadi i el Museu del FC Barcelona. L’objectiu és que els nens i nenes facin esport al mateix temps que es diverteixen i coneixen millor el Barça.

Atenció personalitzada

DSC_0019.JPGEn aquest Campus es formaran diferents grups de treball, amb un nombre reduït de nens (màxim 12 alumnes per entrenador), per tal que l’atenció sigui molt personalitzada. La inscripció està oberta tant als alumnes de la FCBEscola que siguin socis com a tots aquells nens que ho desitgin entre 5 i 12 anys.

Tots els participants, a més, tindran un obsequi amb producte oficial del FC Barcelona.

Dies i preus

Aquest Campus es farà, concretament, els dies 6, 7 i 8 d’abril. La inscripció es pot fer per només mig dia (de 8.30h a 13.30h) o per tot el dia (de 8.30h a 17.30h, amb dinar inclòs).

En el primer cas, el preu és de 90€ per als socis i 100€ per als que no ho siguin. Si és per tot el dia, el preu és de 145€ per als nens socis i 160€ per a la resta.

Cal saber, també, que el punt de recepció i recollida dels participants serà sempre el Miniestadi.
El Campus Setmana Santa, a punt per als nens
Com inscriure’s?
Les places són limitades i el període d’inscripció comença el 16 de febrer i finalitza el dia 1 d’abril del 2009.

Per inscriure’s cal omplir el formulari (que s’ha enviat per correu electrònic a tots els socis menors de 15 anys a través de l’Infojúnior) i fer el pagament de la inscripció al número de compte corrent que allà s’indica. Cal especificar clarament en el comprovant de l’ingrés el concepte Campus FCBEscola i el nom de l’alumne.

Cal fer arribar el full d’inscripció amb totes les dades que es demanen, el comprovant de l’ingrés i una fotocòpia de la targeta sanitària del nen, a l’OAB (de dilluns a dissabte, de 9h a 21h), o bé a l’oficina de la FCBEscola en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 16h a 20h).

Per a més informació es pot trucar a l’OAB (902 1899 00) o bé adreçant-se a escolafutbol@fcbarcelona.cat.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana