FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

14.02.2009 18:38

Èxit de les proves de la FCB Escola

Jaume Marcet


350 nens han acudit als camps anexes al Miniestadi a les proves d’accés a la FCB Escola. Al mes d’abril i juny d’aquest any es tornaran a convocar per seleccionar jugadors de cara al curs vinent.


DSC_0033.JPGLa FCB Escola ha tornat a demostrar un gran èxit de convocatòria.

Aquest dissabte a la tarda més de 350 nens i nenes han passat les proves de selecció per poder incorporar-se a la FCB Escola als Camps 3 i 4 annexes al Mini.

Proves bàsiques

DSC_0003.JPGDistribuits en grupets d’uns deu o dotze jugadors, les quatre noies i la resta de nens d’entre cinc i onze anys s’han sotmès a petites proves dels tècnics blaugranes que han evaluat el nivell d’aquests joves futbolistes.

Objectius de la FCB Escola

DSC_0019.JPGPer al director técnic de la FCB Escola Pau Martí l’objectiu d’aquestes proves és prou clar: ”Intentem millorar constantment el nivell dels nostres jugadors i és per això que busquem que molts nens puguin venir aquí a provar i demostrar el seu nivell”. Pau Martí considera que el fet que hagin vingut més de 350 nens és una prova del poder de convocatòria del FC Barcelona.
Èxit de les proves de la FCB Escola
Resposta en dues setmanes
Els nens o nenes que hagin cridat l’atenció dels tècnics blaugranes fins el punt de guanyar-se el dret a incorporar-se a la FCB Escola rebran comunicació telefónica o mitjançant correu electrónic en un marge de dues setmanes.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana