FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

14.02.2009 14:42

Romeu i Planas cap a Dènia

Jaume Marcet


Luis Enrique ha convocat dotze jugadors del filial més Víctor Sánchez i Pedro, del primer equip i els juvenils Oriol Romeu i Carles Planas. Nolito és baixa per decisió tècnica.


Les baixes per lesió i sanció han deixat sense gaire marge de maniobra a Luis Enrique per configurar una convocatòria per viatjar a Dénia.

Nombroses baixes

Carles_Planas_.jpgLes tres expulsions de diumenge passat contra el Vila-real B (Verdés, Botía i Abraham) i l’acumulació de targetes de Joni han deixat gairabé sense efectius defensius al filial blaugrana.

És per això que Luis Enrique ha hagut de recórrer als juvenils per disposar de suficients elements defensius. Els escollits pel tècnic asturià per viatjar a Dénia han estat Oriol Romeu i Carles Planas .

Amb tantes baixes la presencia de Víctor Sánchez i Pedro pot ser important per un Barça Atlètic que fins el moment només ha pogut guanyar una vegada a domicili.

El Dénia

QM3D8515.jpgEl rival d’aquest diumenge, el Dénia, és un equip amb un estil que ha definit a Barça TV el segon entrenador del filial Joan Barbarà : “juguen molt directe, fan segones jugades, aquest és el seu joc i en aquestes situacions ho fan bé. Intentaran viure d’estratègia, jugades a pilota aturada. Alguna errada que tinguem nosaltres poden aprofitar-ho per sortir a la contra.”

Vázquez es perd tota la temporada

Víctor Vázquez va ser operat aquest passat divendres de la luxació aguda de rótula que va patir contra el Vila-real B. L'intervenció quirúrgica ha tingut un resultat satisfactori i el periode de baixa estimat serà de 6 mesos.

El president del Barça Atlètic Jacint Borràs ha demanat a Barça TV que els jugadors del filial facin un esforç extra per guanyar el partit d'aquest diumenge: "espero que puguem aconseguir un bon resultat en aquest partit i poder-li dedicar el triomf a Vázquez que ha vist truncada la seva progressió per una greu lesió, li desitgem una recuperació el més ràpida possible".

Romeu i Planas cap a Dènia
Tots els convocats
Aquests són els jugadors del filial convocats per viatjar a Dénia.

Porters: Oier, Miño
Defenses: Córcoles, Víctor Sánchez, Romeu, Fontàs, Planas
Migcampistes: Thiago, Xavi Torres, Longás, Rueda,
Davanters: Maric, Benja, Jeffren, Rayo, Pedro

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana