FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

10.02.2009 18:25

Benja, un efectiu útil per a l’atac

Jaume Marcet


La recuperació de Benja al mercat d’hivern pot ser-li molt útil al cos tècnic del Barça Atlètic. Les lesions han deixat amb menys efectius la davantera del filial i la presència de Benja per al que resta de temporada pot resoldre més d’un problema.


Quan els tècnics del Barça Atlètic van decidir repescar Benja del Reus, equip en el que estava cedit, van fer-ho pensant en un final de temporada dur on l’equip ha de disposar de varietat de recursos en totes les línees.

Debut prometedor

DESMARCADA_bENJA_ok.jpgLes lesions de Vázquez i Gai han reforçat l’aposta de Benja, ja que Luis Enrique disposa ara d’un futbolista dinàmic i apte per jugar de ‘9’ i per les bandes amb solvència.

Contra el Vila-real B la mitja hora que va jugar el davanter català van satisfer el seu tècnic: “És un jugador molt interessant ,ja pertanyia al club i crec que pot aportar-nos moltes coses, estic molt content amb el seu debut”, apuntava Luis Enrique a la sala de premsa.

Debutant satisfet

Va ser arribar i triomfar. Un minut després de substituir Maric, en la primera pilota que tocava Benja va assistir Rueda en el tercer gol.

L’exdavanter de l’Europa i el Reus definia així el seu debut: “Estava una mica nerviós al principi però amb el pas dels minuts, amb l’ajuda dels companys i l’entrenador m’he sentit bé”.
Benja, un efectiu útil per a l’atac
Més problemes a la defensa
Luis Enrique haurà de configurar una defensa inédita per al partit de diumenge al camp del Dénia (17h). Els centrals Botia i Verdés, i el polivalent Abraham van ser expulsats contra el Vila-real B i es perdran el proper partit de Lliga. Luis Enrique tampoc podrà comptar amb Joni, que complirà sanció per cicle de targetes.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana