Jornada de contrastos al planter

Els triomfs treballats del Juvenil A i l’Infantil A blaugranes contrasten amb les derrotes de l’Infantil B i Benjamí a en una jornada intensa en les categories inferiors del Barça.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
SD La Salle, 0 – FC Barcelona A, 1
El Barça va aconseguir sumar els tres punts en el seu desplaçament a terres balears en un partit molt disputat que va estar marcat per la polèmica final. El migcampista Jonathan va aconseguir anotar l’únic gol del partit al minut 30 amb un fort xut de fora l’àrea. L’incident del partit va arribar amb l’expulsió per vermella directa del blaugrana Anselmo. El davanter guineà va rebre insults de caire racista des de les graderies mentre abandonava el terreny de joc.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 5 – Castelldefels, 2
X05.jpgMàxima efectivitat dels de García Pimienta que es van anotar un nou triomf gràcies a una primera meitat de domini i efectivitat blaugrana. Carmona, amb dos gols, i Cristian Ceballos, que va gaudir dels minuts que no ha tingut aquesta temporada, amb una diana i dues assistències van ser els homes més destacats d’un matx que el Barça ja guanyava a la mitja part per 3-0. Després d’una segona meitat més travada, el resultat final va ser de 5-2. Icardi i Martí Riverola van signar els altres dos gols dels locals.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona A, 2 – Club Gimnàstic Tarragona, 1
Partit molt igualat entre l’equip de Víctor Sánchez i el Nàstic. Edu va avançar els blaugranes amb una rematada de cap, però abans del descans els visitants van aconseguir la igualada. A deu minuts pel final, Pablo va signar el segon gol del Barça, donant així la victòria al seu equip.

LLIGA PREFERENT CADET
CF Junior, 2 – FC Barcelona, 2
El Barça no va poder passar de l’empat en la seva visita a l’equip vallesà. Els santcugatencs es van avançar en el marcador, però aviat els de Fran Sánchez van marcar el gol de l’empat gràcies a Cristian, qui va superar la defensa rival en una gran jugada individual A la segona part el Junior va tornar a posar-se per davant, però els blaugrana van aconseguir igualar el resultat i establir l’empat a dos definitiu.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 3 – Espanyol, 1
QM3D2771.jpgL’equip d’Andrés Carrasco es va emportar una nova victòria, aquest cop, contra l’Espanyol per 3-1. El derbi, intens des del primer minut per la pressió dels dosequips barcelonins , va començar amb dos gols (Dongou i Jon) a favor de l’equip blaugrana però l’Espanyol, que no badava, va anotar una diana a pocs minuts d’acabar la primera part. El matx va continuar amb la mateixa intensitat que en el primer temps i, després de diferents ocasions de gol fallides, en l’últim segon del partit Dongou va ser l’encarregat de posar el punt i final al derbi amb un excel•lent xut creuat després de dos grans barrets a un rival..

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UE Sant Ildefons, 3 – FC Barcelona B, 1
Derrota després de dos anys imbatuts. Els d’Albert Puig van claudicar davant un rival que va tirar de físic per imposar-se. Tot podria haver estat diferent si en el primer temps el xut d’Enguene no s’hagués estavellat al pal. Però així va ser i el Sant Ildefons va marxar amb vida al descans. En la represa, Luís va avançar els locals amb dos gols seguits i immediatament Enguene va retallar diferències amb un golàs. A deu minuts pel final, però, Homar va sentenciar els blaugranes amb el definitiu 3-1.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 7 – Granollers, 0
QM3D8931.jpgContundent triomf dels nois de Sergi Milà enfront un valent Granollers. Els blaugranes van ser els amos del partit tot i que el rival no va abaixar mai els braços. Cano (3), Alexis (2), Enric i Adrià van ser els autors dels gols.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Club Gimnàstic Tarragona, 2 – FC Barcelona B, 3
L’equip dirigit per Jordi Font va haver de treballar molt per aconseguir un merescut triomf a domicili del Tarragona. Amb el vent a favor, els blaugranes van marxar amb un 0-1 al descans. En el segon temps i amb el vent en contra, el rival va igualar fins a dos vegades el matx. En l’últim minut, però, Ayoub va transformar des dels onze metres el gol de la victòria.
Resultats dels benjamins i equips femenins

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 1 – RCD Espanyol, 4
Dura derrota dels de Xavier Ferrando davant el líder. Després d’una primera meitat força igualada, els blaugranes van marxar al descans per darrera al marcador (1-2). En la represa i quan el Barça buscava amb més força l’empat, l’Espanyol va colpejar psicològicament els locals amb l’1-3 i aquests ja no es van poder aixecar. L’1-4 final deixa als blaugranes molt difícil el títol de lliga.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
Gimnàstic de Manresa, 3 - FC Barcelona B, 3
Els jugadors de Xavier Franquesa van patir fins a l’últim minut per a aconseguir un valuós empat contra els segon classificat. Els blaugrana es van avançar al marcador amb gols de Mamadou i Oriol Solina. Però aviat els bagencs van reaccionar per donar-li la volta al marcador amb 3 gols que deixaven el Barça contra les cordes. Malgrat les dificultats, Mamadou va aconseguir l’empat a l’últim minut del partit.

PREBENJAMÍ
Fundació Europa D, 1 – FC Barcelona, 10
Victòria plàcida dels de Jordi Puig que als cinc minuts ja manaven al marcador. Gràcies al bon joc realitzat per tot l’equip, al descans els blaugranes guanyaven per 1-6. Quatre dianes més durant la segona meitat van permetre l’ampli triomf dels visitants. Els golejadors van ser Adrià i Julián, amb un hat-trick cadascú, Antonio (2), Iván i Miguel. Lliga

LIGA NACIONAL FEMENINA
Levante Les Planes, 2 – FC Barcelona B, 1
Malgrat que van fer un bon partit, les jugadores de Joaquim Querol es van deixar tres punts al camp del Levante Les Planes. El Barça va marcar el ritme del partit en la primera part però una jugada aïllada a la sortida d’un còrner va permetre a les locals avançar-se. A la segona part, en una jugada idèntica a la del primer gol, les blaugranes van encaixar el segon gol. A vint minuts pel final Lorena va escurçar distàncies però, malgrat els intents de les visitants, el gol de l’empat no va arribar.

FEMENÍ JUVENIL-CADET
FC Barcelona, 6 – La Salle Premià, 1
Les jugadores de Carlos Tregón van guanyar còmodament l’amistós contra l’equip del Maresme. El Barça aviat va establir el 2-0 en el marcador, però les jugadores del Premià van reduir distàncies abans del descans. La segona part va estar totalment dominada per les jugadores blaugranes, que van instaurar el 6-1 definitiu. Per part del Barça van marcar Anna, Blanca, que va fer dos gols, i Maria Soriano, que va fer un hat-trick.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
CF Pallejà, 0 – FC Barcelona, 13
Sense complicacions. Així va ser el matx de les noies de Jordi Ventura contra el Pallejà. Amb el 0-6 es va arribar al descans i durant la segona meitat les blaugranes van colpejar el rival amb set dianes més. Queralt (3), Marta Garriga (2), Anna (2), Zoraida, Judit Ferrari, Judith Mas, Villarejo, Elba i Nerea van ser les artífexs de l’àmplia victòria.