Futbol Base-Barça Atlètic

08.02.2009 18:28

Heroica victòria amb vuit (3-2)

Edgar Fornós

El Barça Atlètic s’ha emportat els tres punts d’un partit que s’ha complicat amb les expulsions de Botia, Verdés i Abraham. La victòria manté al filial ben a prop de les primeres quatre posicions.

Els de Luis Enrique han obtingut una victòria justa davant d’un dels conjunts més forts de la competició. Després d’una primera part que ha acabat en taules s’ha pogut guanyar el partit a la segona. Tot hi això al final ha tocat patir de valent i aguantar només amb vuit jugadors damunt la gespa. Dos gols anul•lats i sobretot la marxa per expulsió de Botia, Verdés i Abraham han provocat uns últims minuts de joc difícils.

Inici esperançador

QM3D3065.jpgEl Barça Atlètic ha començat molt fort des del primer minut de joc i ben aviat s’ha avançat al marcador. Goran Maric ha aprofitat una bona passada interior des del darrera per servir una pilota amb safata a Longàs, que no ha perdonat. Després de primer gol, el Barça ha continuant creant perill a la porteria rival. Una centrada de Jeffren l’ha estat a punt de transformar en gol Maric. Pocs minuts després Víctor Vázquez ha abandonat el terreny de joc per lesió i l’ha substituït Abraham González. A tres minuts pel final de la primera part, l’àrbitre ha xiulat penal per unes mans de Verdés. Joan Tomàs ha enganyat Miño col•locant l’empat a l’electrònic.

Dos històries diferents a la segona part

A la represa els de Luis Enrique no ha donat cap opció al Vila-Real. Un xut de Jeffren creuat donava el primer ensurt als visitants. El davanter veneçolà no va desaprofitar la següent oportunitat que va tenir executant a la perfecció un contra atac fent pujar el 2 a 1 al marcador. Dos minuts més tard Benja, que acabava d’entrar al camp, ha regalat una passada molt bona a Rueda que no ha desaprofitat per marcar el tercer dels blaugrana. Quan millor estava jugant el Barça Atlètic el Vila – Real ha aconseguit reduir diferències gràcies al gol de Chando

Final polèmic amb tres expulsats

QM3D3170.jpgEls deu minuts finals han estat els més polèmics de la temporada al Miniestadi. A banda de dos gols anul•lats al Barça Atlètic, l’arbitre del partit ha expulsat a tres jugadors locals en només cinc minuts. Els centrals Alberto Botia i Hector Verdés, a més d’ Abraham Gonzàlez han marxat al vestidor abans d’hora. Amb només vuit jugadors ha hagut d’afrontar el filial blaugrana la resta de minuts. En temps afegit, un xut al travesser del conjunt valencià ha posat l’ai al cor a l’afició del Mini.

Amb aquesta victòria el Barça Atlètic trenca una ratxa de tres partits sense guanyar i manté la estella de les primeres places de la Segona Divisió B.