FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

03.02.2009 16:55

Acord amb un club veneçolà

Jaume Marcet


L’entitat Talentos Franco Rizzi , club sud-americà dedicat a la promoció de joves valors del seu país, s’ha convertitat en un nou club col•laborador del FC Barcelona.


Rizzi_signa.jpgEl club formador de joves promeses veneçolanes, Talentos Franco Rizzi, s’ha convertit des d’avui en la primera escola de futbol estrangera associada al Barça.

L’acord l’han segellat el director esportiu de la FCB Escola Julio Alberto i el fundador i director d’aquesta escola sud-americana, Franco Rizzi.

Els detalls de l’acord

Rizzi_signa_contracte.jpgEl fundador i director d’aquest projecte, Franco Rizzi, ha expressat a Barça TV i www.fcbarcelona la satisfacció per aquest acord: “Estic orgullós d’haver-nos convertit en un club col•laborador del Barça, és molt important per al nostre club i per a tot Veneçuela”, assenyalava un Rizzi convençut de les possibilitats dels joves jugadors del seu país.

Un país amb projecció futbolística

Franco Rizzi és un dels jugadors més emblemàtics de la història de Veneçuela, un país que futbolísticament està creixent: “Amb l’acord que signem avui es podrà comprovar l’altíssim nivell dels joves jugadors veneçolans, estic convençut que algun d’ells podrà arribar al primer equip blaugrana”.
Acord amb un club veneçolà
Tres veneçolans al planter
Al futbol base del Barça hi juguen tres jugadors veneçolans.

Jeffren Suárez. 20 anys. Extrem ambidextre del Barça Atlètic. Va debutar als equips inferiors del Barça amb el Juvenil B. És un davanter ràpid que pot adaptar-se a les dues bandes. Recuperat d’una lesió greu, és una de les peces clau del filial que dirigeix Luis Enrique.

Franco Fasciana. 18 anys. Mitjapunta del Juvenil A. Ha arribat aquesta temporada procedent del Maracaibo de Veneçuela. A poc a poc va entrant en els plans d’Àlex García. Encara no s’ha adaptat al ritme de joc europeu, però quan disposa de minuts demostra detalls interessants.

David Zalzman. 12 anys. Interior esquerre de l’Infantil B. Va arribar aquest estiu procedent de l’escola Talentos Franco Rizzi. Amb aquest equip va destacar en el torneig de penyes organitzat pel club coincidint amb el Torneig Joan Gamper. Jugador finíssim, especialista en els llançaments de falta. A poc a poc s’està adaptant a la nova vida i estil de joc del Barça.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana