Futbol femení

01.02.2009 15:41

Taules contra el segon classificat (1-1)

L’equip de fútbol femení del Barça ha sumat un nou empat per segona setmana consecutiva. Aquesta vegada, però, ha estat contra el segon classificat, el Llevant. Bon resultat, per tant, de les de Xavi Llorens, que en els darrers minuts de partit han d

El conjunt que entrena Xavi Llorens ha aconseguit un meritori empat contra el Llevant, segon classificat de la Superlliga femenina. Tot i dominar en la primera meitat, ha estat el conjunt valencià qui ha inaugurat el marcador. En una segona meitat on el domini ha estat més repartit, Carriba ha transformat el gol de l’empat blaugrana a vint minuts pel final. A les acaballes, Elba ha tingut a les seves botes la victòria, però el seu xut no ha vist porteria.

Domini local

Les noies de l’equip femení del FC Barcelona ha començat el matx controlant el joc i ha gaudit de diverses ocasions de cara a porteria. No obstant, a la mitja hora de partit ha estat el Llevant qui ha obert la llauna per mediació de Maria Pérez.

A punt de donar la sorpresa

L’empenta amb la que les blaugranes han començat el segon temps, ha tingut els seus fruits a vint minuts pel final del xoc. Carriba, que havia entrat feia sis minuts, amb un xut creuat des del vèrtex dret de la gran ha superat Ràfols. Amb l’1-1 i després de bones ocasions per part d’ambdós equips, Elba en una mà a mà amb la portera visitant ha estat a punt de sorprendre el Llevant. El marcador, però, ja no s’ha mogut més.