F.Base-Barça Atlètic

01.02.2009 15:03

Fi a una gran ratxa (3-2)

El Barça Atlètic ha deixat escapar els tres punts en la seva visita a l’Estadi Balear. Els blaugranes han controlat el partit en la primera meitat, però l’Atlètic Balears ha creat més perill en la represa i s’ha endut la victòria.

El matx ha començat amb molta empenta per part dels mallorquins. En el minut 4 de joc, Lucas ha aprofitat la primera ocasió clara de l’Atlètic Balears per obrir l’electrònic. El Barça, però, no s’ha enfonsat, i ha imposat el seu joc i la seva tècnica després del gol balear.

Bona actuació de Pedro amb dos gols

fcb-santa_eularia_x10x.jpgPedro, que ha estat un dels millors jugadors de l’equip blaugrana, ha signat l’empat en el minut 11. Jeffren ha iniciat un contraatac i ha penjat l’esfèrica a l’àrea, que el jugador canari ha rematat al fons de la xarxa. La remuntada del Barça Atlètic semblava imminent. Els homes de Luis Enrique han tingut el control del partit durant la primera part, i en el minut 34, han tingut rencompensa. Pedro, una vegada més, després d’una bona jugada personal ha xutat des de la frontal de l’àrea per posar el 1-2. El Barça Atlètic ha aconseguit remuntar un marcador advers en mitja hora de joc.

Una segona part per oblidar

Quan tot apuntava a una nova victòria blaugrana, en la represa el Barça Atlètic ha sortit relaxat i han donat facilitats al quadre balear.
L’equip de Luís Enrique ha creat l’acció més clara de perill de la segona meitat en el minut 50 de joc. Pedro ha disposat d’un un mà a mà amb el porter balear que QM3D0872.jpgpodria haver canviat el rumb del partit. Al minut 54, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable a l’Atlètic Balears, per unes mans a l’interior de l’àrea blaugrana. Miño, en primera instància ha aturat el llançament de Rodri, però l’àrbitre Alfredo Sánchez ha fet repetir el penal. En el segon xut des dels 11 metres de Rodri, Miño ha tornat a encertar la intenció del jugador de l’equip balear, però el refús del porter blaugrana ha arribat als peus de Rodri, que ha signat l’empat a dos.

Derrota després de 13 jornades

L’equip ha intentat ressorgir, però un Atlètic Balears crescut ha mantingut el control de l’esfèrica en la segona meitat. L’equip mallorquí ha pressionat molt a un Barça feble, que no acabava de crear perill. Així, en el minut 72 de la segona meitat, ha estat Aaron qui ha signat la diana que ha donat la victòria als cuers del grup tercer de la Segona Divisió B. A les acaballes del partit, Nolito, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha estat expulsat.

FITXA DEL PARTIT
ATLÈTIC BALEARS 3
BARÇA ATLÈTIC
2

ATLÈTIC BALEARS: Emilio, Rodri , Fran Grima, Viale, Fernando, Toni Coll, Ernesto García, Pablo Rodríguez, Lucas, Ernesto. També han jugat Aaron i Núñez.

BARÇA ATLÈTIC: Miño, Córcoles, Verdés, Fontàs, Joni , Xavi Torres, Vázquez, Jeffren, Víctor Sánchez, Pedro, Thiago. També han jugat Longás, Nolito i Maric.

Gols: 1-0 (Lucas, min.4), 1-1 (Pedro, min.11), 1-2 (Pedro, min.34), 2-2 (Rodri, min.54), 3-2 (Aaron, min. 72).

Àrbitre: Alfredo Sánchez