FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

28.01.2009 13:04

Jornades tècniques amb el CD Oliver

Jaume Marcet


Una delegació del CD Oliver, equip aragonès col•laborador del FC Barcelona, visita aquests dies la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els entrenadors d’aquest club s’han reunit amb tècnics del futbol base blaugrana.


Des de fa dues temporades, quan es va firmar un conveni de col•laboració, el CD Oliver és una entitat associada al FC Barcelona.

Club formador

El primer equip d’aquest club aragonès milita a la Regional Preferent però en els seus 55 anys d’història ha destacat per la seva feina formativa.
Durant moltes dècades s’ha convertit en un dels principals proveïdors de jugadors joves per al Saragossa.

Filosofia Barça

Benaiges_olivar_tres.jpgAquest dimecres i dijous, una extensa delegació del CD Oliver encapçalada pel seu president Luis Soguero es troba a Barcelona per compartir amb tècnics del futbol base jornades tècniques.

El coordinador de les categories inferiors del Barça, Albert Benaiges, i el director esportiu de la FCBEscola, Julio Alberto, han acompanyat a la delegació aragonesa des de la seva arribada a la ciutat comtal.

Reunions tècniques

Els 17 entrenadors dels clubs d’aquesta entitat , a més els serveis mèdics i tècnics, s’han desplaçat a Sant Joan Despí per unificar criteris i poder traslladar al seu club els mètodes de treball i entrenament dels equips inferiors blaugranes.
Jornades tècniques amb el CD Oliver
Jugadors a prova
En els últims mesos fins a sis jugadors del futbol base del CD Oliver han provat a les categories inferiors del Barça. Els tècnics han avaluat la seva progressió i de moment no s’ha decidit que es traslladin a La Masia, un fet que es pot produir quan es consideri que pot ser millor per la seva evolució futbolística i personal.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana