FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

27.01.2009 18:55

Un projecte que creix

Jaume Marcet


El directiu Albert Perrín ha analitzat el funcionament del projecte FCB Juniors Luján. Una delegació barcelonista viatjarà a l’Argentina properament.


L’objectiu de traslladar a Argentina la filosofia del futbol base del Barça amb jugadors i cos tècnic del país sud-americà, en marxa des del juliol del 2007, està funcionant a ple rendiment.

QM3D0095.JPGAlbert Perrín ha mostrat en una entrevista al ‘Barça Notícies’ de Barça TV la seva satisfacció per l’estat actual del projecte FCB Juniors Luján: “Som l’enveja dels clubs argentins, hem rebut ofertes per més de 40 jugadors nostres dels clubs més importants del futbol argentí”.

Un projecte a llarg termini

El treball que s’està fent a Buenos Aires amb aquests joves jugadors d’entre 12 i 16 anys no busca un rendiment immediat.

Segons Perrín, “estem davant una feina que tindrà els seus fruits en un marge de tres a cinc anys. Aquest no és, per tant, un projecte de l’actual directiva, és un projecte de club”.

Les joves perles blaugrana d’Argentina viuen a La Candela, una residència a l’estil de la Masia que durant moltes dècades va ser la seu de Boca Juniors. Un dels al•licients d’aquestes instal•lacions és visitar l’habitació on Maradona hi va conviure quan era un jove talent emergent del futbol argentí de final dels anys 70.
Un projecte que creix
Viatge a l’Argentina, al febrer
El viatge a l’Argentina d’una delegació barcelonista que estava previst per aquest dimecres finalment es portarà a terme a principis del mes de febrer.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana