FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

26.01.2009 19:21

Forts en defensa tot i els canvis

Jaume Marcet


Les baixes obligades de Verdés I Botías a l’eix defensiu no van desestabilitzar el sistema de contenció del filial. Fontàs i Joni van mostrar-se sòlids contra un atac sempre perillós.


No era el millor dia per fer experiments, i menys a la defensa, però les absències de Verdés i Botía van obligar Luis Enrique a retocar el seu dispositiu de contenció contra el Sant Andreu.

Canvis obligats

La lesió de Botía i la sanció de Verdés deixava e filial sense la parella de centrals titular en les últimes jornades. Tot feia preveure que Víctor Sánchez podria ser un dels centrals escollits però Luis Enrique va reservar per al de Rubí la ubicació de lateral esquerre.

Nou eix defensiu

QM3D9988.jpgJoni, que havia ocupat aquesta posició degut a la lesió d’Espasandín, va retornar al seu lloc natural, és a dir, el de central dretà. Al seu costat va actuar Fontàs, un pivot que pot adaptar-se a la demarcació de central però que fins ara havia disposat només d’una titularitat i actuant de mig centre.
Tant Joni com Fontàs es van mostrar molt atents al tall, segurs en el joc aeri, i sense deixar espais als puntes del Sant Andreu.

Fontàs valorava aquesta situació per a Barça TV després de l’empat contra el Sant Andreu (1-1): “Hem notat que no havíem jugat mai junts i no teníem el grau d’entesa de Botia i Verdés però crec que ho hem fet bé”.
Forts en defensa tot i els canvis
Acostumat a variar d’equip i posició
Víctor Sánchez no perd la concentració tot i els constants canvis que ha d’afrontar aquesta temporada pel que fa a equip i posició. Jugui al primer equip o al filial, el de Rubí és un especialista en rendir al cent per cent en la posició del camp que quedi més orfe.

En els dos últims partits que ha jugat, Víctor ho ha fet de lateral. Al camp de l’Espanyol a la Copa ho va fer de lateral dret, mentre que al Mini, contra el Sant Andreu, ho va fer de lateral esquerre.

En aquest sentit, Víctor assegura que : “Jo estic a la disposició dels entrenadors per allà on em necessitin. A més, trobo que jugar en una o altra banda no és tan diferent”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana