Futbol Base

26.01.2009 19:02

Jornada minsa a causa del vent

El temporal de vent va provocar la suspensió de la majoria de partits del cap de setmana. Només es van poder disputar els enfrontaments que estaven programats per a diumenge.

Aquests són els partits que no es van veure afectats pel temporal de vent i van poder-se jugar en aquesta darrera jornada.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
RCD Mallorca, 3 – FC Barcelona A, 1

QM3D1686.jpgEl gol inicial d’Oriol Romeu va ser insuficient. El Mallorca va remuntar la diana del migcampista d’Ulldecona i amb aquest triomf supera al Barça a la classificació. Els nois d’Àlex García són ara segons amb 44 punts .

DIVISIÓ HONOR CADET
Girona FC, 0 – FC Barcelona A, 3

L’equip de Víctor Sánchez va resoldre el matx a la segona meitat. El Barça va arribar al descans amb un 0 a 0 en el marcador amb uns primers 40 minuts molt igualats marcats per la bona pressió defensiva del Girona. A la represa, els blaugranes van estar més dinàmics en atac i van aconseguir tres dianes. Robert Canadell, Bacari i Pablo Moreno van signar els gols dels culers.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
CD La Floresta A, 0 – FC Barcelona B, 5

El Barça va dominar el partit de principi a fi davant el cuer de la competició. L’equip de Jordi Font va arribar al descans amb dos gols d’avantatge. A la segona meitat, el Barça va crear moltes ocasions de perill. La manca d’encert de cara a porteria va evitar una golejada més àmplia. Olmo (2), Johan, Ion i Antonio van signar les dianes blaugranes.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 15 – Atlètic Vallès, 1

Ibo.jpgPartidàs dels nois de Xavier Ferrando a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’At. Vallès va arribar a empatar el partit en els 10 primers minuts de joc, però un Barça espectacular va marcar 5 gols en els 5 darrers minuts de la primera meitat. Ibou va erigir-se com a protagonista del partit amb 8 dianes. La resta de golejadors van ser Oriol (2), Joel (2), Nico (2) i Joan.

PREBENJAMÍ
Sistrells CF, 4 - FC Barcelona 3

Els nois de Jordi Puig no van poder sumar cap punt en un camp complicat. El partit va ser molt obert i entretingut i qualsevol dels dos equips va poder guanyar.
Partits dels equips femenins
LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona B, 1 – Girona CF, 1

L’equip de Joaquim Querol va deixar escapar dos punts en el seu enfrontament amb el Girona. El Barça va avançar-se en el marcador a la primera meitat a través de Laura Carriba. Les blaugranes van tenir el control del partit en tot moment, però un llançament de falta de les gironines al temps de descompte de la segona meitat va significar l’empat.

LLIGA FEMENÍ CADET-JUVENIL
FC Barcelona 12 Esparreguera 0

L’equip de Carlos Tregón va poder aconseguir una golejada encara més escandalosa. Només l’alta xifra d’ocasions desaprofitades va impedir que l’equip blaugrana arribés a la vintena de gols. Nerea (4) i Miriam (3) van ser les jugadores més encertades de cara a porteria. Van contribuir al triomf amb un gol Blanca, Maria i Sara.