F. Femení

25.01.2009 15:05

Perdonen i s’escapen dos punts (1-1)

L’equip de futbol femení del Barça ha acabat empatant davant la Reial Societat un partit que tenia pràcticament guanyat. Una errada defensiva en l’últim minut i a la sortida d’un còrner els ha costat l’empat a un gol definitiu.

El conjunt que entrena Xavi Llorens ha deixat escapar dos punts al camp de la Reial Societat, en partit corresponent a la Superlliga femenina. Després d’avançar-se en el marcador i gràcies a un gol de Vicky, en el minut 20, una errada defensiva en el tram final del partit no els ha permès endur-se els tres punts.

Domini absolut a la primera part

Les noies de l’equip femení del FC Barcelona han saltat al terreny de joc amb la màxima ambició. Una ambició que s’ha vist traduïda en el domini i les diverses ocasions de gol de les quals han disposat. Vicky, en el minut 20 del partit, aconseguia posar el 0-1 en el marcador. Un resultat que s’ha quedat curt tenint en compte el domini blaugrana que s’ha pogut veure al llarg dels primers 45 minuts del partit.

Jugada desafortunada

La represa ha tingut una tònica bastant diferent a la viscuda al llarg de la primera meitat. D’aquesta manera, la Reial Societat ha anat intensificat el seu domini a mesura que anaven passant els minuts. Ha estat a la sortida d’un còrner i en el minut 90 de partit quan, degut a un error en defensa, Sandra ha rematat sola sota la porteria, posant l’1-1 definitiu en el lluminós. No hi ha hagut temps per més.