F. Base - Barça Atlètic

24.01.2009 19:50

Empat amb bon futbol (1-1)

El Barça Atlètic ha empatat al Miniestadi. Un gol d'Eloi a l'inici de la segona meitat ha avançat el Sant Andreu, que després s'ha vist sotmès a un Barça Atlètic que ha trobat el premi de l'empat en el minut 74, amb un gol de Jeffren.

Ha estat un gran partit de futbol, entre dos equips que han anat a per la victòria des de l’inici i que, de tant buscar-la tots dos, s’han quedat a mig camí. Repartiment de punts entre Barça Atlètic i Sant Andreu, dos dels equips que lluiten per les posicions del play-off d’ascens.

Futbol ofensiu

QM3D0027.jpgLa primera part ha acabat amb un resultat sorprenent, 0-0, tenint en compte les ocasions que han tingut uns i altres. Pel Barça ho han provat sobretot Thiago i Maric, mentre que el major perill visitant l’ha protagonitzat Lanzarote (min 30). El partit, d’anada i tornada i amb poques interrupcions, era d’u ritme altíssim i fluid. El públic s’ho passava bé, tot i no veure gols.

Ara sí, gols

A la represa el matx ha continuat sent ràpid i vistós, però també ha estat eficaç. Perquè el Sant Andreu ha aprofitat un llançament de falta des de la banda esquerra per avançar-se en el marcador. El 0-1 ha estat obra d’Eloi, que ha estat el més llest en una jugada molt embolicada dins l’àrea de Miño.

Atac i gol local

QM3D0056.jpgLa reacció blaugrana no s’ha fet esperar i l’entrada de Víctor Vázquez ha donat més dinamisme a l’atac de l’Atlètic. Precisament a partir d’una acció seva per la banda dreta ha arribat l’empat, obra de jeffren, que havia iniciat la jugada al migcamp. Minuts abans, Maric havia desaprofitat un un contra un claríssim. Els locals, llançats a l’atac, no han trobat més premi que l’empat, i sumen ha 13 partits consecutius sense perdre.