FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

24.01.2009 15:01

Suspensions en massa al planter

www.fcbarcelona.cat


El temporal de vent ha provocat que s’hagin ajornat sis partits dels equips inferiors del Barça previstos per aquest dissabte. Només el Prebenjamí que ha jugat al Masnou ha pogut disputtar el seu partit.


El fort temporal de vent que pateix Catalunya ha afectat també al futbol base del club.

Era impossible jugar

El vent a Sant Joan Despí ha fregat durant tot el matí els 100 km/hora, un fet que ha provocat que s’ajornessin els dos partits previstos per aquest matí en aquestes instal. lacions.

Ni l’Infantil A-Jàbac-Terrassa previst per dos quarts d’onze ni el Cadet B-Bordeta que s’havia de disputar dues hores més tard també a la Ciutat Esportiva s’han pogut disputar a causa de les inclemències metereológiques.

Els benjamins

El Benjamí A de Xavi Ferrando , que havia de jugar a les 10 del matí al camp de l’EF Gavà tampoc ha pogut competir en aquest dissabte dominat per un vent terrible. L’únic equip del futbol base que ha jugat el partit que tenia previst ha estat el Prebenjamí que entrena Jordi puig. Els blaugranes han golejat (1-9) al Masnou en un partit que no s’ha vist afectat pel vent.
Suspensions en massa al planter
Més partits ajornats
El Barça ja ha contactat amb el Girona i el Tàrrega per queno viatgessin aquest dissabte al migdia a Barcelona. Aquests dos equips havien de jugar contra l’Aleví A i l’Infantil B, dos partits que s’han posposat amb temps per evitar viatges inútils.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana