FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

13.01.2009 17:23

Gai: "Agraeixo el suport dels meus companys”

Jaume Marcet


El conflicte bèl·lic que pateix la franja de Gaza preocupa el davanter israelià Gai Assulin que diu “viure pendent del que passa a Israel, però al mateix temps assegura que això no perjudica el seu rendiment esportiu.


L’esport pot ser en ocasions la millor medicina per superar altres problemàtiques i situacions complicades.

Entre la guerra i el futbol

QM3D0160.jpgGai Assulin, de 17 anys, viu pendent de les notícies que li arriben del seu país, Israel, però aprofita al màxim cada entrenament i partit del Barça Atlètic per realitzar una activitat que l’ompli: “He de reconèixer que estic amoïnat pel que passa al meu país, vull que tot això acabi, que torni la pau però quan entreno i jugo estic centrat amb la feina i no m’afecta la resta”, assegura un dels valors més ferms del planter blaugrana.

Ajuda del club

En aquests moments difícils, el davanter hebreu recorda l’ajut dels seus companys: “Estic molt agraït pel suport que m’estan oferint tots els jugadors del meu equip. Ells, els tècnics i auxiliars són com de la família; gràcies a ells supero els moments difícils”.

Gai: “Agraeixo el suport dels meus companys”
Proper repte esportiu
Aquest diumenge Gai i els seus companys del Barça Atlètic buscaran sumar la dotzena jornada sense perdre al camp del Grama. El partit que es jugarà a les 5 de la tarda de diumenge l' oferirà en directe Barça TV.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana