Futbol base

12.01.2009 12:03

Golejades espectaculars al planter

El cap de setmana del futbol base del Barça ha estat marcat per les golejades que han aconseguit els equips inferiors del club. En onze partits s’han marcat 50 gols i només se n’han encaixat vuit.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 4 – CE Europa, 0

QM3D1747.jpgEl Juvenil A va desfer-se còmodament de l’Europa a la Ciutat Esportiva per un 4 a 0. Jonathan va participar en 3 de les 4 dianes blaugrana i va ser un dels jugadors més destacats de l’equip d’Àlex García. El jugador mexicà va signar la primera diana blaugrana al minut 8 de la primera part. Abans del descans, Jonathan va marcar un gol espectacular, per marxar al vestidor amb el 2 a 0. Les dues dianes restants van anar a càrrec de Polaco i Anselmo.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
CE Europa, 2 - FC Barcelona B, 4

Els nois de García Pimienta van emportar-se els tres punts del Nou Sardenya, en un partit vibrant i molt igualat. Tot i el resultat, l’equip va patir força per aconseguir la victòria. En un final d’infart, els blaugranes van marcar el definitiu 2 a 4 en el temps de descompte de la segona meitat. Roberto, Manu, Espinosa i Brian van ser els autors dels gols blaugrana.

LLIGA PREFERENT CADET
EF Gavà, 0 – FC Barcelona B, 1

El Cadet B continua imparable. El Barça va imposar-se al segon classificat del grup, el Gavà, per un ajustat 0 a 1. Els nois de Francesc Sánchez van haver de treballar dur per emportar-se els tres punts. En la primera meitat cap dels dos equips va crear perill. En la represa, Cristian va aprofitar el rebuig del porter del Gavà per signar l’únic gol del partit. Els números de l’equip són envejables: 14 partits guanyats dels 14 disputats i només 4 gols en contra.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Girona FC, 0 - FC Barcelona A, 9

Tot i que el camp estava en molt males condicions i complicava la pràctica del futbol, el partit es va disputar a Girona. L’esfèrica, però, pràcticament no rodava i Andrés Carrasco va haver de posar en pràctica un plantejament diferent de l’habitual. Amb un joc molt més directe a porteria, el Barça va saber lluitar contra les inclemències del temps i es va imposar per un contundent 0 a 9 al Girona. Dongou va signar 4 dianes. També van marcar Mamadou (2), Roger Riera, Sergi i Keita.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 3 – UFB Jabac i Terrassa, 1

QM3D0025.jpgL’equip d’Albert Puig va guanyar el seu primer partit de Lliga després de l’èxit al Torneig de Maspalomas. En un matx força igualat, Ramon Saavedra va obrir el marcador per als blaugranes al minut 5 de joc amb un xut espectacular. Sebas va signar el 2 a 0 aprofitant una errada del porter del Jabac i Terrassa. El Jabac va reduir distàncies amb la transformació d’un penal, però Ramon va tornar a marcar una diana per posar el definitiu 3 a 1 al marcador. Albert Puig no va poder comptar amb Enguene i Fran per lesió.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Damm CF - FC Barcelona A

Partit suspès per l’estat del terreny de joc. El camp estava impracticable i l’Aleví A no va poder disputar el seu partit al camp de la Damm.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 1 – Atlètic Segre A, 1

Partit complicat per l’Aleví B, davant d’un dels rivals més forts de la Lliga Preferent Aleví, l’Atlètic Segre, que ocupava la segona plaça de la taula. Els dos gols del partit van arribar ben aviat. Ayoub, en el minut 7 de joc va transformar un llançament de falta que va significar l’1 a 0. La resposta dels lleidatans va ser ràpida i en el minut 11 de joc l’Atlètic Segre va empatar el matx. El Barça va dominar en la segona meitat, però no va tenir encert de cara a porteria.

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
FC Barcelona A, 7 – UFB Jabac i Terrassa, 2

El Benjamí A va imposar-se al Jabac i Terrassa per un ampli 7 a 2. En la primera meitat, l’equip ja va mostrar les seves credencials als egarencs i es va arribar al descans amb un clar 5 a 1. En la segona meitat els blaugranes van continuar dominant i van ampliar el marcador. Oriol va signar una excel•lent actuació amb un hat-trick. També van marcar Marc, Joel, Ignasi i Ivu.

UFB Jabac i Terrassa, 1 - FC Barcelona B, 5

Victòria contundent a domicili de l’equip de Xavier Franquesa. El Barça va sortir amb molta empenta al terreny de joc i va arribar al descans amb un marcador favorable de 0 a 4. Els blaugranes, amb el partit pràcticament sentenciat, van baixar la intensitat de joc, però podrien haver marcat molts més gols, ja que van ser molt superiors al Jabac i Terrassa. Miguel (2), David, Oriol i Joan Gual van signar les dianes blaugrana.

PREBENJAMÍ
Mercat Nou Magòria, 0 - FC Barcelona, 6

Domini del Prebenjamí en el partit que va disputar amb el Mercat Nou Magòria. Els nois de Jordi Puig van emportar-se els tres punts a l’aconseguir a domicili un ampli 0 a 6. Julián va marcar dos dels gols, mentre que la resta de dianes van anar a càrrec d’Iván, Adrià, Víctor i Mamadou.
Les noies també guanyen
LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Llevant Las Planas, 1 – FC Barcelona, 3
Partit molt disputat i una victòria molt treballada per part de l’equip de Carlos Tregón. Nerea va avançar les blaugranes al marcador, però de seguida el Llevant Las Planas va empatar el matx. En la segona meitat, Blanca va desfer l’empat per a les culers amb un golàs i Aina va signar una altra diana per posar el definitiu 1 a 3.

LLIGA INFANTIL – FUTBOL 7 FEMENÍ
FC Barcelona, 7 – Badalona CF, 0

Partit entre el líder i el segon classificat del grup. El Barça va dominar el matx de principi a fi, en un dels millors partits que han disputat en el que portem de temporada. Els dos equips estaven empatats a punts, es jugaven el lideratge de la classificació i el Barça no va fallar. Les noies de Jordi Ventura van jugar un futbol impecable combinat amb un molt bon treball col•lectiu. En el descans el marcador ja era de 4 a 0. En la represa, lluny de relaxar-se, les noies van atacar amb molta intensitat i van aconseguir tres gols més. Laia (2), Elba, Judit, Anna, Maria Soriano i Marta Garriga van signar les dianes blaugrana.