FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base - Barça Atlètic

03.01.2009 16:30

Totes les il·lusions per al nou any

Edgar Fornós


El Barça Atlètic disputarà el proper diumenge el primer partit de l’any davant del Benidorm. Els blaugrana volen començar l’any puntuant per seguir acostant-se a les posicions de privilegi.


Els homes de Luis Enrique han anat de menys a més aquesta temporada. L’inici discret a la lliga contrasta amb les nou jornades que fa que l’equip no coneix la derrota. El rival del proper diumenge, el Benidorm, arriba amb els mateixos punts que els catalans, 24, i tots dos es troben a només tres de les posicions que donen accés al play-off.

Tots els disponibles, convocats

Luis Enrique ha convocat tots els jugadors que té disponibles a la plantilla per fer front al difícil compromís contra el Benidorm. Només han quedat fora de la convocatòria els lesionats José Antonio Solano, que va patir una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra i Víctor Espasandín que es recupera d’una pubalgia. A més, els sancionats David Córcoles i Víctor Sánchez, que van rebre amonestacions la passada jornada a Sabadell, tampoc podran jugar el partit.
Totes les il·lusions per al nou any
Barça TV, en directe
Barça TV oferirà en directe, a partir de les 17.00 hores, el partit corresponent a la dinovena jornada de lliga des del Miniestadi.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana