FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

30.12.2007 15:19

Porters de futur

Jaume Marcet


Amb la baixa per lesió de Jorquera, els porters del planter podrien guanyar protagonisme. Pau i Oier són dos jugadors que treballen al filial per pulir les seves grans condicions futbolístiques.


Són dos porters diferents però amb un gran futur. Tots dos lluiten amb Dani Planchería (tercer porter del B) per convèncer Guardiola i Busquets en els entrenaments del Barça B.

Promesa basca

Oier Olazábal és basc i només te 18 anys. Ha arribat aquesta temporada del juvenil del Real Unión d’Irun i s’ha fet amb la titularitat del Barça B on ha jugat 18 dels 19 partits de la primera volta. El seu qm3d7215.jpgestil es sobri i destaca per una gran seguretat en el joc aeri. Just després de ser fitxat va participar a la gira asiàtica del primer equip. Oier era conscient des del dia que va signar pel Barça que el seu present passa pel filial però el seu somni seria arribar al primer equip.

Seguretat i reflexos sota els pals

frame_pau.jpgPau Torres viu també la seva primera temporada al Barça B. El de Capellades va arribar, però, als equips inferiors del FC Barcelona fa sis temporades. Després de passar pels dos cadets i juvenils, la temporada passada va ser un dels destacats del Barça C a la Tercera Divisió. Pau és un porter molt àgil i amb grans reflexos, capaç d’aturar els xuts més complicats, el seu ídol i referent és Víctor Valdés. Aquesta temporada, Pau només ha jugat davant el Banyoles, però mai ha deixat de lluitar i treballar als entrenaments per fer-se amb un lloc a l'equip.


Porters de futur
Més qualitat als juvenils
Rubén Miño i Jordi Masip són els porters del Juvenil A, mentre que Diego Gómez i Àlex Sánchez juguen amb el Juvenil B. Tots quatre són porters amb un gran talent.

Rubén Miño: 18 anys. Va tornar del Cornellà la temporada passada després de dues temporades al club del Baix Llobregat. Aprofita la seva alçada per mostrar-se infranquejable en el joc aeri.

Jordi Masip: 18 anys. Fitxat del Mercantil fa quatre anys, és un porter amb uns reflexos espectaculars. És un dels porters més àgils de tot el futbol base del club.

Diego Gómez: 17 anys. Va arribar del Reial Madrid quan era aleví. El de Salamanca imposa respecte per la seva corpulència. Tot i ser molt alt, és un porter molt elàstic.

Àlex Sánchez: 16 anys. Internacional sub-16, és una de les joies més preuades del planter blaugrana. Té totes les condicions per ser un gran porter.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana