Futbol Base

24.12.2007 13:07

Jornada perfecta del planter

Marc Guillén

Tots els equips del planter han guanyat els seus partits aquest cap de setmana. Des dels juvenils fins als alevins, els blaugranes només han encaixat un gol i va ser d’un penal inexistent. En definitiva, un cap de setmana perfecte pel planter.

Divisió d’Honor Juvenil
FC Barcelona A, 1 – Alacant, 0
El Juvenil A va tornar a guanyar a casa amb un gol de Blasco al minut 24. El resultat va ser curt perquè l'Alacant va plantejar un partit molt dur. Amb la permisivitat de l’àrbitre, els blaugranes, que van ser molt superiors, no van poder fer el joc que els agrada però van disposar d’ocasions per aconseguir un resultat més ampli. El davanter del Juvenil B Ruben Rochina va debutar amb el Juvenil A i el defensa del Cadet A Marc Muniesa va jugar els 90 minuts.

Lliga Nacional Juvenil
FC Barcelona B, 3 – Hospitalet, 0
DSCF0854.JPGEl líder de la categoria va guanyar amb encert a un dels rivals més forts de la categoria. L’Hospitalet va fer un plantejament ofensiu davant del Juvenil B, però els de Rodolf Borrell van respondre amb dos gols matiners. Amb l’absència de Rochina, que va pujar al Juvenil A, van marcar dos defenses: Bartra feia el primer al rematar un corner al minut 10 i Montoya va fer un golàs 3 minuts després. El partit va ser força igualat però al final del partit Manu va fer el 3-0 definitiu.

Divisió d’Honor Cadet
FC Barcelona A, 8 - Jàbac Terrassa, 0
El Barça va ser molt superior al Terrassa en un partit fàcil per als blaugranes. A la primera part el Terrassa gairebé no va crear perill i els de García Pimienta van anar al descans amb quatre gols a favor, dos d’Etock, un de Palau i un de Sergi Gómez. A la segona part, el Terrassa va pujar les seves files però no va aconseguir resultats, sinó que va rebre els gols de Blanchart, Monsergas i dos de Ceballos.

Preferent Cadet
Jàbac Terrassa, 1 – FC Barcelona B, 3
El Cadet B va fer un gran partit a Terrassa amb dos gols de Bacary i un de Rafa Alcántara. Quan el Barça havia aconseguit obrir el marcador, l’àrbitre va ser l’únic que va veure un penal d’Edu Campabadal. El Jàbac va marcar la pena màxima i es va arribar al descans amb empat (1-1). Al segon temps, els blaugranes van jugar encara millor, van marcar dos gols i van disposar d’ocasions per aconseguir una golejada.

Divisió d’Honor Infantil
Jàbac Terrassa, 0 – FC Barcelona A, 4
Als 20 segons del partit Cristian Herrera va fer el 0 a 1. A partir d’aquest gol tan ràpid tot va fer baixada. L’Infantil A va ser molt superior als terrassencs en tot moment i els gols van anar arribant. Gerard Delofeu, Alberto Tavira i Olivier Moussima van fer la resta de gols de l’equip de Fran Sánchez.

Preferent Infantil
FC Barcelona B, 3 - Escola Valls A, 0
11183.jpgL’infantil B blaugrana no va fer un partit brillant davant del Valls però no va patir en cap moment per endur-se la victòria. Davant d’un equip molt tancat al darrera, el Barça va tenir poques ocasions de perill durant el primer temps, però Pau Morer i Ebwelle van aprofitar dues rematades per fer el 2-0. Al segon temps, Pau Morer va fer el definitiu 3-0.

Preferent Aleví
Escola Valls A, 0 - FC Barcelona B, 4
L’equip d’Albert Puig va tancar l’any amb una còmoda victòria a casa el Valls. Després d’uns primers 20 minuts disputats, el primer gol blaugrana va aplanar el camí. Els gols de l’Aleví B van ser Ferran, Cano i dos de Victor Herrera. Aquest últim va marcar un gol espectacular després de regatejar-se tres contraris i fer una vaselina.